Skip to main content

Huoltoteknikko / -insinööri

Projecta Oy on alansa johtava suomalainen teknisen kaupan konserni. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mm. puutuoteteollisuuteen, alumiinintyöstöön sekä prosessi- ja tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen teknologian asiantuntija yli 75 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Tallinnassa. Liikevaihtomme on n. 20  miljoonaa euroa ja teemme sen 40 huippuammattilaisen voimin.

Haemme kenttähuollon ammattilaista

Tehtävässä huolehdit valmistavan teollisuuden tuotantolinjojen ja yksittäisten koneiden asennuksista ja käyttöönotoista, huolloista sekä asiakkaidemme koulutuksesta.

Haemme henkilöä, jolla on oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia itsenäisesti, aktiivista ja rohkeaa asennetta, innokkuutta kehittää toimintaa sekä halua pyrkiä parempaan. Odotamme Sinulta vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä, teollisuuden sähkökunnossapidon ja/tai -automaation kokemusta sekä valmiuksia laitteiden mekaaniseen asennukseen ja huoltoon.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa, tehtävään soveltuvaa peruskoulutusta ja/sekä alan työkokemusta. Lisäksi arvostamme CNC–tekniikan tuntemusta ja osaamista. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Päätoimipaikkamme sijaitsee Turussa, mutta tehtävää voi hoitaa mistä päin Suomea tahansa.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn suomalaisen teollisuuden ja alan huipputuotteiden parissa. Saat tarvittavan koulutuksen sekä osaavan organisaation tuen ja kilpailukykyiset edut.

Hakemukset palkkatoiveineen 23.5.2022 mennessä:

Rami Seppälä
huoltopäällikkö

+358 20 771 3315
rami.seppala@projecta.fi

Huoltoteknikko / -insinööri

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 14.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja