Skip to main content

Kenttähuoltomekaanikko

Metso Outotec Market Area Finland vastaa kaikista asiakkaista, asiakastoiminnasta ja asiakasrajapinnan hallinnasta Suomessa. Organisaation päätoiminnot ovat myynti ja huoltopalvelu.

Nyt etsimme uutta kenttähuoltomekaanikkoa 10 kokeneen teknikon tiimiin palvelemaan murskaus- ja seulonta-asiakkaita Suomessa sijaitseviin asiakaskohteisiin. Kenttähuollon toiminta-alue on koko Suomi joten asuinpaikkasi ei tarvitse olla Pirkanmaalla.

Olet etsimämme uusi tiimin jäsen mikäli nautit itsenäisestä työskentelystä ja ongelmatilanteiden ratkaisemisesta erityisesti sähkö-, automaatio- ja hydraulitekniikan parissa. Olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen, joustava ja siedät painetta.

 

MITÄ HAEMME:

Edellytämme, että sinulla on jo kokemusta sähkö- ja hydrauliikkatöiden tekemisestä mieluiten kenttäolosuhteissa. Sinulta löytyy perustiedot ja osaamista myös mekaniikasta sekä tietotekniikasta. Arvostamme mahdollisuuttasi toimia sähkötyön johtajana.

Työskentelytapasi on aina laadukasta ja turvallista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, matkustusvalmiutta kotimaassa ja vähintään B-luokan ajokortti. Toimit tehokkaasti ja oma-aloitteisesti eri tilanteissa Metso Outotecin arvoja kunnioittaen.

 

TARJOAMME:

Tarjoamme haastavan mutta palkitsevan paikan alansa johtavien tuotteiden parissa sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi edelleen kehittämiseen.

 

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa Heikki Harajärvi, huoltopäällikkö, Field Service, heikki.harajarvi@mogroup.com

Hae paikkaa lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi Metso Outotec Careers -sivun kautta viimeistään 20.5.2022. 

Paikka täytetään heti, kun oikea henkilö löytyy.

Kenttähuoltomekaanikko

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus