Skip to main content

Kenttäpäällikkö, projektityö

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme Kenttäpäällikköä projektityöhön kuitukaapeli- ja maakaapeliverkkojen rakennushankkeeseen KOTKAAN!

Tehtävässäsi tulet vastaamaan työmaatoimiston ja varastoalueen toiminnasta, sekä hoidat lupiin, raportointiin ja hallinnointiin liittyviä asioita. Vastuullasi ovat materiaalien hankinta, vuokrakoneiden ja -laitteiden hallinta sekä aliurakoinnin ohjaus ja valvonta työmaalla. Huolehdit tarvittavien lupien ja ilmoitusten luomisesta ja seuraat lupaprosessien etenemistä. Tehtäviisi kuuluvat myös tarvittavat maastokatselmukset, rakentamisen aikaiset kaapelinäytöt, sekä reittimuutokset. Lisäksi huolehdit henkilöiden perehdyttämisestä työmaalle, sekä vastaat turvallisuusseurannasta ja sen dokumentoinnista. Tehtävässä ei ole esihenkilövastuuta.

Odotamme sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi sähkö/rakennustekniikka/infra-ala (insinööri)
- Aikaisempaa kokemusta rakennus- tai infraprojektien hallinnasta
- Hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja organisointitaitoja
- Aikaisempi kokemus kuitukaapeliverkkojen rakentamisesta katsotaan eduksi

Etsitkö seuraavaa polkua urallasi? Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia, monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä merkittävässä hankkeessa, jossa pääset osaksi digitaalista menestystarinaa. Työt alkavat touko-kesäkuun vaihteessa ja projektin kesto on 6-7kk. Myös jatkoprojektit ovat mahdollisia. Palkkaus tehtävässä on kokemuksesi mukaan 3500 - 4000€/kk. Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2022. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!

Hakuprosessista Rekrytointipalvelu Sihdillä vastaa Ossi Syrjälä p. +358 40 703 5375, ossi.syrjala@sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ossi Syrjälä, ossi.syrjala@sihti.fi

Kenttäpäällikkö, projektityö

Sihti
Kotka
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja