Skip to main content

Keräilijä

Haemme asiakkaallemme Korialle

KERÄILIJÄÄ

Etsimme henkilöä joka omaa vastuullisen otteen työntekoon. Tärkeintä tässä työssä on oikea asenne, ripeä ja tarkka ote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Päivittäiset työtehtävät koostuvat pääasiassa myyntitilausten keräämisestä. Tässä työssä kävellään paljon, joten odotamme hakijalta hyvää peruskuntoa.

Työtä on mahdollista tehdä keikkaluontoisesti tai pidemmällä määräaikaisella työsuhteella vuoden loppuun asti. Työssä noudatetaan Tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi .

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keräilijä

Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 29.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti