Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keräilijä, K-Citymarket, Tornio

Oletko ripeäotteinen ja reipas työntekijä? Olet kiinnostunut kaupan alasta ja etsit työtä vuodelle 2021 tai pidemmäksikin aikaa. Me etsimme sinua.

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme K-Citymarket Torniolle reippaita keräilijöitä osa-aikaisiin työsuhteisiin.
Tarjolla on monipuolinen työympäristö aamupainotteisissa työvuoroissa. Vuoroja voi myös olla muihin kaupan aukioloaikoihin. Aluksi työsuhde on osa-aikainen. Pidemmällä tähtäimellä sinulla on mahdollisuus löytää itsellesi myös ura K-Citymarket Tornion riveissä.
Työtehtäviisi kuuluvat verkkokaupan tuotteiden keräily asiakkaille yhdessä tiimisi kanssa. Hiljaisimpina hetkinä avustat muita osastoja mm. hyllytystehtävissä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet vastuuntuntoinen ja teet työtäsi positiivisella asenteella. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Ensimmäisiä vuoroja on tarjolla jo toukokuun aikana. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan TES:iä.

Työvuorot ovat aamupainotteisia, joten toivomme, että olet hyvin käytettävissä näinä aikoina. Aiempaa kokemusta keräilijän työtehtävistä ei vaadita. Edellytämme sinulta ainoastaan aitoa halua kehittyä kaupan alalla ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Mahdollisuuden valita itse työvuorosi joustavasti omien aikataulujesi mukaan
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja löytää oma urapolkusi
- Hyvän perehdytyksen
- Mukavat työkaverit
- Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä valtakunnalliset, rahanarvoiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja ma-pe klo 8-16: Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.
Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Aloitamme haastattelut heti, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti