Skip to main content

Kerroshoitaja

Haemme asiakasyrityksellemme Santasport Finland Oy:lle, joka on osa Rovaniemellä Ounasvaaralla sijaitsevaa Santasport Lapin Urheiluopiston kokonaisuutta, joka on monipuolinen liikunta-, koulutus- ja hyvinvointialan keskus. Ammattitaitoista tiimiä vahvistaaksemme haemme luotettavaa asiakaspalvelutaitoista, iloista ja reipasotteista kerroshoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Majoituskapasiteetit muodostuvat päärakennuksessa sijaitsevasta SportHotellin 83 huoneesta ja päärakennuksen vieressä sijaitsevasta Apartment huoneistohotellin 40 huoneistosta. Lisäksi tontilla sijaitsee hostel-tasoinen, pääosin opiskelijoiden käytössä oleva majoitustila. Kerroshoitajana vastaat hotellihuoneiden ja majoitukseen liittyvien yleisten tilojen siisteydestä. Työ on päivätyötä, sekä arkisin että viikonloppuisin.

Mitä etsimme:

Etsimme sitoutuneen, työnsä huolellisesti ja innolla tekevän aurinkoisen asenteen omaavaa henkilöä.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Toivomme sinulla olevan valmiutta itsenäiseen työhön, huolellisuutta, luotettavaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Koska työ on itsenäistä, aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme energistä ja joustavaa työotetta sekä kykyä sopeutua monipuoliseen toimintaympäristöön.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa on mahdollista oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi, monipuolisessa ja dynaamisessa työympäristössä.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on MaRaVa TES:n mukaan 11,44€-12,69€/h + TES:n mukaiset lisät. 

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mira Hyväri
HR-asiantuntija
Eezy Rovaniemi
0400779682
mira.hyvari@eezy.fi

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kerroshoitaja

Eezy Oyj
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Rovaniemi
Apukka Resort Oy
Rovaniemi
Eezy Oyj
Keski-Suomi
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti