Skip to main content

Oletko luonteeltasi periksiantamaton ja reipas tiimipelaaja? Etsimme juuri sinun kaltaistasi iloista ja ahkeraa tyyppiä kerroshoitajaksi Seinäjoelle.

Etsimme nyt töihin KERROSHOITAJIA asiakkaallemme Seinäjoen keskustassa sijaitsevaan hotelliin koko syksyn ajalle, mutta toivomme, että sinun olisi mahdollista jatkaa tehtävässä työskentelyä myös tuon ajanjakson jälkeen. Työpäivät ovat intensiivisiä ja täynnä tekemistä.

Kerroshoitajana päätehtäväsi on hotellihuoneiden kerrossiivous. Kerroshoitajana pääset osaksi kokenutta ja tehokasta tiimiä, jotka pitävät huolen myös siitä, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Aiempi kokemus kerroshoidosta tai siivouksesta ei siis ole vaatimus, mutta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen, työhöntarttuva asenne ja halu oppia. Vaatimuksena on ripeä työote ja se, että nautit nopeatempoisesta työstä.

Kokonaisuuksien hahmottamisesta ja yksityiskohtien hallinnasta on kerroshoitajan työssä suuri hyöty. Myös hyvä fyysinen kunto on eduksi. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun ja aamupäivään. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä, joten olethan käytettävissä työhön myös viikonloppuisin.

Kiinnostuitko kerroshoitajan työstä? Nappaa tästä mukavan vauhdikas duunipaikka! Lähetä hakemus pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hae paikkaa viimeistään 03.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: seinajoki@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kerroshoitaja

Barona HoReCa
Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Seinäjoki
Barona HoReCa
Savonlinna
Savlap Oy
Kittilä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti