Skip to main content

Kerroshoitaja

Oletko luonteeltasi periksiantamaton ja reipas tiimipelaaja? Etsimme juuri sinun kaltaistasi iloista ja ahkeraa tyyppiä kerroshoitajaksi Seinäjoen Hyllykalliolle.

Etsimme nyt töihin KERROSHOITAJAA Seinäjoen Hyllykalliolla sijaitsevaan Finlandia Hotelli Fooninkiin. Työpäivät ovat intensiivisiä ja täynnä tekemistä.

Kerroshoitajana päätehtäväsi on hotellihuoneiden kerrossiivous. Kerroshoitajana pääset osaksi kokenutta ja tehokasta tiimiä, jotka pitävät huolen myös siitä, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Aiempi kokemus kerroshoidosta tai siivouksesta ei siis ole vaatimus, mutta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen, työhöntarttuva asenne ja halu oppia. Vaatimuksena on ripeä työote ja se, että nautit nopeatempoisesta työstä.

Kokonaisuuksien hahmottamisesta ja yksityiskohtien hallinnasta on kerroshoitajan työssä suuri hyöty. Myös hyvä fyysinen kunto on eduksi. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun ja aamupäivään. Olethan käytettävissä työhön myös viikonloppuisin. Työvuoroja on tarjolla noin 3-4 vuoroa viikossa. Valittavalla henkilöllä on mahdollista perehtyä ja työskennellä myös ravintolan ja vastaanoton töissä, joten nämä yhdistämällä työtuntimäärää voidaan kasvattaa.

Kiinnostuitko kerroshoitajan työstä? Nappaa tästä mukava duunipaikka! Lähetä hakemus heti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävään valittujen henkilöiden toivotaan voivan aloittaa tehtävissä mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: seinajoki@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kerroshoitaja

Barona HoReCa
Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja