Skip to main content

Kerroshoitajaksi Sallaan talvikaudeksi 2021-2022

Kerroshoitajaksi Sallaan talvikaudeksi 2021-2022

Nyt ois huippu paikka tarjolla!

Sallan talvisesonki alkaa marraskuussa ja asiakkaallamme on tarvetta reippaalle kerroshoitajalle määräaikaiseen työsuhteeseen marraskuusta huhtikuun loppuun saakka.

Työnäsi on hotellihuoneiden ja yleisten tilojen siivousta hotelli- ja mökkikohteissa. Tässä työssä ei ole väliä sillä, millainen koulutus tai työhistoria sinulla on, koska työhön perehdytetään hyvin. Tärkeintä on, että tykkäät työskennellä ihmisten parissa, tykkäät tehdä huolellista työtä ja et pelkää sesonkityön painetta. Kaiken muun opit kyllä paikan päällä.

Kerroshoitajana vastaat hotellihuoneen siisteydestä. Sinulla on tässä työssä tärkeä rooli, koska omalla työlläsi voit vahvasti vaikuttaa hotellivieraitten viihtyvyyteen. Kukapa ei nauttisi siitä, että hotellihuoneessa odottaa hyvin petattu sänky ja huone on muutenkin kutsuva?

Sallassa tarjoamme osa-aikaista työtä noin 50 - 60 h / 3 viikossa, mahdollisesti sesongin ollessa kiivaimmillaan työtä on tarjolla enemmänkin. Työ on pääosin päivätyötä ja vuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin.

Etsimme työtehtäviin henkilöitä, jotka ovat reippaita, joustavia, ahkeria ja luotettavia. Mikäli sinulla on aito halu toimia asiakaspalvelutyössä ja kehittää osaamistasi osana työyhteisöä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa ja ajokortti katsotaan eduksi. Oma autoa työssä ei kuitenkaan tarvita.

Majoitusta ei välttämättä tarjota asiakkaan puolesta, mutta olemme valmiita auttamaan sopivan majoituksen järjestämisessä.

Oisko tämä sun juttu?

Jos haluat keskustella työstä lisää, ota ihmeessä yhteyttä Boltin rekrytoijaan. Hakemukset käsitellään kuitenkin sähköisesti, joten toivoisimme sinulta hakemusta, jossa avaat työhistoriaasi ja sitä, miksi haluat tulla Lappiin töihin.

Haku päättyy: 1.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kerroshoitajaksi Sallaan talvikaudeksi 2021-2022

98900 Salla
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja