Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kerrossiivoja - Iisalmi

Spa Hotel Runni avautuu uudistuneena 7. lokakuuta. Tarjoamme asiakkaillemme onnistuneen viihtymisen kokonaisuuden sekä ikimuistoisia hetkiä monipuolisten loma-, hyvinvointi- ja juhlapalveluidemme parissa täysin remontoidussa kylpylähotellissa ja nostalgisessa Kartanohotellissa. Asiakaspalvelu on laadukkaan toimintamme ydin ja haemme nyt ammattitaitoisia asiakaspalvelun moniosaajia vahvistamaan iloista ja motivoitunutta tiimiämme. Tervetuloa hyvinvoinnin lähteelle!

Etsimme kerrossiivoojia asiakasyrityksellemme Spa Hotel Runnille vakituisiin työsuhteisiin. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja vakituisen työsopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme kanssa. 

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kerrossiivoojan työt Spa Hotel Runnissa. Toimit siivoustehtävissä niin hotellin yleistiloissa kuin hotellihuoneiden parissa. Huolehdit omalla työpanoksellasi hotellin siisteydestä ja yleisilmeestä sekä tätä kautta myös asiakkaiden viihtymisestä. Työ on aamu- ja päiväpainotteista, mutta työskentelet myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta työtehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä erityisesti hotelli- ja majoitusalalta. Sinulla on hyvä tietämys siivoojan työtehtävistä ja osaat käyttää tyypillisiä siivousvälineitä ja puhdistusaineita ongelmitta. Sinulla on myönteinen asenne työtäsi kohtaan ja olet valmis kehittymään ja oppimaan uutta. Sinulta vaaditaan oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä myös kiireessä paineen alla. Suomen kielen taitosi on sujuvalla tasolla.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työn Runnin ihanassa perinnemaisemassa. Pääset mukaan osaksi mukavaa tiimiä, jossa tehdään yhteistyötä ja tuetaan toisia. Tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen. Perehdytyspäivä järjestetään syyskuun viimeisellä viikolla ja varsinainen työ alkaa lokakuun alussa. Hyvän palkan lisäksi tarjoamme sinulle myös muita mainioita työsuhde-etuja.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislalta Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 ja Lari Immonen, puh. 050 3427 760 / mikkeli@eilakaisla.fi, 28.7. klo 14 - 16 ja 5.8. klo 9 - 11 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.8.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Kerrossiivoja - Iisalmi

Iisalmi
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus