Skip to main content

KESÄ 2021 - Ohjaaja (ID 4716), 8 paikkaa

KESÄ 2021 - Ohjaaja (ID 4716), 8 paikkaa, Eteva kuntayhtymä, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Kirkkonummi Tarvitsemme kesällä lisätyövoimaa ja otamme ilolla vastaan kaikki uudet Etevalaiset. Meillä on isona kehitysvamma-alan osaamiskeskuksena tarjolla monia mahdollisuuksia Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Meillä pääset kasvamaan ammatillisesti, saat hyvän perehdytyksen ja olet tärkeä osa työyhteisöä. Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo pitkän uran tehnyt. Tervetuloa Etevaan!

Haemme ohjaajia yksiköihimme Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin ja Kirkkonummelle. Määräaikaiset työsuhteet alkavat 1.5. tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Otamme huomioon myös opiskelijat. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja voit kysyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Hakuaika on 10.3. - 30.4.2021 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Ilmoita hakemuksessasi, miltä paikkakunnalta toivot kesätyöpaikan löytyvän. Paikat täytetään hakuprosessin aikana, joten toimitathan hakemuksesi nopeasti.

Eteva on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista! Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Olemme uudistuva ja asiakaslähtöinen organisaatio. Toiminnassamme asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen on tärkeä arvo.

AVAINSANAT: lähihoitaja sairaanhoitaja sosionomi

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: [email protected]
Työpaikan osoite: 02400 KIRKKONUMMI
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 30.04.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 10.3. - 30.4.2021 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Ilmoita hakemuksessasi, miltä paikkakunnalta toivot kesätyöpaikan löytyvän. Paikat täytetään hakuprosessin aikana, joten toimitathan hakemuksesi nopeasti.
Ilmoitus jätetty: 10.03.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KESÄ 2021 - Ohjaaja (ID 4716), 8 paikkaa

Kirkkonummi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 09.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti