Skip to main content

Kesäharjoittelijaksi myyntiin ja asiakaspalveluun

Hitachi Energy on globaali teknologiajohtaja, joka edistää kestävän kehityksen mukaista energiatulevaisuutta kaikille. Palvelemme verkkoyhtiöitä, teollisuutta ja infrastruktuurialojen asiakkaita innovatiivisilla ratkaisuilla ja palveluilla läpi koko arvoketjun. Yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa olemme teknologian edelläkävijöitä ja mahdollistamme digitaalisen muutoksen, jota tarvitaan nopeuttamaan energiamurrosta kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Kehitämme maailman energiajärjestelmää ympäristömyönteisemmäksi, joustavammaksi ja luotettavammaksi ja tasapainotamme samalla sosiaalisia, ympäristöllisiä ja taloudellisia arvoja. Hitachi Energyllä on vahva osaaminen ja kokemus ja vertaansa vailla oleva asennuskanta yli 140 maassa. Pääkonttorimme sijaitsee Sveitsissä, ja työllistämme noin 38 000 henkilöä 90 maassa. Liiketoimintamme volyymi on noin 10 miljardia USD.

Kesätyö yrityksessämme voi olla täydellinen ensiaskel urallesi. Meillä on tänäkin vuonna runsaasti kesätöitä tarjolla eri toiminnoissa. Tarjoamme mielenkiintoisia 1-4 kuukauden mittaisia kesätyöpaikkoja motivoituneille opiskelijoille. Monipuolisen tehtävätarjonnan ansiosta mahdollisuuksia erilaisiin kesätöihin löytyy laajasti eri alojen opiskelijoille. Pääasiassa kesätyöpaikat ovat Vaasassa, mutta osa voi olla myös Tampereella tai Helsingissä. Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Tehtävät koostuvat erilaisista myynnin ja asiakaspalvelun tukitehtävistä.

Työ- ja opintotaustasi lisäksi arvostamme mm. reipasta otetta erilaisiin tehtäviin, kiinnostusta alaa kohtaan ja vahvaa oppimishalua. Avustavien tehtävien myötä sinulle tarjoutuu hieno mahdollisuus tutustua konkreettisesti yrityksen ja ko. funktion toimintaan ammattilaisten avustuksella.

Tervetuloa mukaan rakentamaan kestävän energian tulevaisuutta kanssamme!

WWW-osoite: https://www.hitachienergy.com/
Yhteystiedot: Kukin rekrytoiva esimies valitsee useita hakijoita, ottaa heihin suoraan yhteyttä ja sopii tapaamisesta tai haastattelusta. Haastattelut tehdään tarpeen vaatiessa virtuaalisesti. Ilmoitamme prosessin etenemisestä kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.
Työpaikan osoite: Strömbergin Puistotie 15 C, 65320 VAASA
Palkkaus: -
Työ alkaa: 1.5.2022 jälkeen
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 28.02.2022
Jätä hakemus: Lähetäthän hakemuksesi 28.2.2022 mennessä sivulla www.hitachienergy.com/career tehtäväkoodilla FI52484908.
Ilmoitus jätetty: 03.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11137836

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti