Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesäkoodari

Kesäkoodariksi Cinialle?

Haluaisitko tehdä merkityksellistä koodia erilaisiin ohjelmistoprojekteihin? Oletko opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut etsimässä tehtävää, jossa pääset kasvamaan ja ylittämään itsesi?

Vastasitko kyllä? Tule boostaamaan ohjelmistoalan urasi nousuun Cinialla!

Haemme jälleen kesäkoodareita kehittymään ja koodaamaan osaksi ketteriä tiimejä. Kesän aikana pääset demoprojektin jälkeen erilaisiin ohjelmistoprojekteihin ja kehittyessäsi saat lisää vastuuta, ja toimenkuvasi laajenee mahdollisesti asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Moni kesäkoodareistamme on jatkanut työskentelyä myös kesän jälkeen opintojen ohessa osa-aikaisesti.

Saat tueksesi kesäkoodarien alkua boostaavan akatemiastartin, joka tarjoaa erinomaisen tuen oppimiskäyrällesi ja laajentaa teknologioiden työkalupakkiasi infoiskujen ja demoprojektien muodossa sekä samaan aikaan pääset tutustumaan muihin kesäkoodareihin ja cinialaisiin.

Miksi kannattaa hakea Cinialle?

  • Haluamme sinun kehittyvän – Tarjoamme sopivan jyrkän oppimiskäyrän ja mahdollisuuden heittäytyä ja kasvaa koodausammattilaiseksi haastavien projektien ja koulutusten kautta
  • Uskomme tulevaisuuteen – Haluamme satsata sinuun ja jatkaa yhteistyötä syksyllä osa-aikaisen tekemisen kautta
  • AAA – Ammatillinen, auttava ja arvostava kulttuuri ja koti
  • Kuuntelemme sinua ja toiveitasi – työntekijöiden hyvinvointi ja motivoivat tehtävät ovat edellytys laadukkaaseen tulokseen

Sopiva tausta kesäkoodariksi?

  • Olet devaaja-korkeakouluopiskelija ja sinulla on näyttöjä opintomenestyksestä sekä mahdollisesti hieman harrastuneisuudesta
  • Olet hieman kokenut ohjelmoinnissa, esim. Java, JavaScript, HTML5, CSS3 teknologioilla
  • Olet ongelmanratkaisija, sinnikäs ja kyvykäs toimimana osana tiimiä
  • Haluat työskennellä erilaisissa hankkeissa sekä toimistollamme että asiakkaiden luona
  • Osaat sujuvasti suomen ja englannin kieltä

Kaikki aiempi käytännön koodinkeittelykokemus on plussa ja on eduksesi, jos sinulla on jo näkemystä esim. Reactin, Angularin, Dockerin ja muiden vastaavien teknologioiden käytöstä. Lisäpisteitä ropisee, jos sinulla on näyttöjä UI/UX-suunnitteluosaamisesta, visuaalisista toteutuksista tai harrasteprojekteista.

Kiinnostuitko? Hae jo tänään!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 13.2.2022 mennessä!

Tuothan esille hakemuksessasi tietoa opinnoistasi, työkokemuksestasi ja/tai harrastuneisuudestasi. Osaamistasi esittelet parhaiten jo tekemiesi opinto- ja harrastusprojektien avulla, linkitä siis mukaan esim. työnäytteet, nettisivusi, vapaa-ajan projektit, Github, Bitbucket tms. Voit liittää mukaan myös tutkintotodistuksesi/opintosuoritusotteesi.

Työsuhteen kesto, viikoittainen työaika ja aloitus sovitaan joustavasti, mm. käynnissä olevat opinnot huomioiden. Nyt korona-aikana työskentelemme pääsääntöisesti etänä, mutta muutoin käytössämme on modernit tilat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä.

Pyrimme lukemaan hakemuksia läpi koko hakuajan ja tekemään valinnat helmikuun loppuun mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Lavemäki, +358 45 78200 610, etunimi.sukunimi@cinia.fi.

#kesäkoodari #rekry #Ohjelmistokehitys #kesätyö #kesäharjoittelu

Kesäkoodari

Helsinki
Tampere
Jyväskylä
Kesätyö

Julkaistu 14.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus