Skip to main content

Etsimme kesän sesonkiin eri tyyppisiin asiakaspalvelutehtäviin Seinäjoen keskustassa sijaitseviin Eepeen ravintoloihin tekijöitä!

Etsimme asiakkaamme Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ravintoloihin kesäksi asiakaspalvelutyöntekijöitä eri tehtäviin. Voit olla jo alalta kokemusta kartuttanut tai vasta uraansa aloittelevaa, potentiaalin alalle omaavaa henkilöä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on asenne ja motivaatio oppia asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Tehtävissä on mahdollista jatkaa myös kesän jälkeen mahdollisuuksien mukaan.

Kesätarjoilijan tehtävissä pääset nauttimaan lämpöisestä kesätunnelmasta ja vilkkaista työpäivistä. Tehtävissäsi huolehdit siitä, että palvelu toimii sujuvasti ja varmistat aurinkoisella asenteellasi asiakkaiden viihtyvyyden. Tässä työssä kohtaat hyväntuulisia ihmisiä ja pääset osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöä.

Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville ja painottuen ilta-aikaan, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta reipasta ja ripeää työotetta sekä sosiaalista ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä hakemus hakulinkin kautta. Aloitamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana, joten nopeat syövät hitaat!

Hae paikkaa viimeistään 29.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: seinajoki@barona.fi, 04578815377

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kesätarjoilija

Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Seinäjoki
Barona HoReCa
Seinäjoki
Barona HoReCa
Seinäjoki
Barona HoReCa
Seinäjoki