Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesätarjoilijoita Peurunkaan

Peurunka on yksi suurimmista yksityisistä hyvinvointimatkailun toimijoista. Peurungassa vierailee vuosittain noin 300 000 asiakasta ja työskentelee n. 100 eri alan ammattilaista. Peurungan juuret ovat vahvasti hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Tavoitteenamme on edelleen tarjota asiakkaillemme hyvinvointia edistävä elämys. Sijainti Peurunkajärven rannalla Laukaassa keskellä kauneinta Keski-Suomea tarjoaa tähän upeat puitteet. Peurungassa pääset nauttimaan hotellin, ravintoloiden, kylpylän ja Day Span palveluista sekä erilaisista aktiviteeteista, tapahtumista, viihde-elämyksistä ja kuntoutuspalveluista. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: www.peurunka.fi.

Etsimme nyt asiakkaallemme kesäksi TARJOILIJOITA Peurunkaan. Työ alkaa kesäkuussa ja jatkuu elokuun loppuun saakka. Työssä on mahdollisuus jatkaa pidempäänkin.

Työ pitää sisällään monipuolisia tarjoilijan työtehtäviä. Tarjoilijana työskentelet Peurungan buffet- ja a la carte-ravintoloissa. Töitä tehdään 2-vuorossa. Työaika on 112,5 h/3 vkoa. Haemme Peurunkaan reippaita ja iloisia työntekijöitä. Töitä tehdään tiimissä, eli yksin ei tarvitse työskennellä. Alan kokemus katsotaan eduksi, mutta mikäli olet ravintola-alalla vasta urasi alkutaipaleella, saat tehtäviin kattavan perehdytyksen.

Odotamme valituilta henkilöiltä asiakaslähtöistä työotetta sekä positiivista asennetta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan. Arvostamme oma-aloitteellisuutta sekä positiivista ja innostunutta asennetta.  

Toivomme sinulla olevan hygienia- ja anniskelupassit tai valmius niiden suorittamiseen. Ajoittain ravintoloissa työ voi olla hektistä, joten toivomme sinulta löytyvän kykyä työskennellä hymyssä suin myös kiireen keskellä.

Peurunka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa tehtävissä yhdessä Peurungan henkilökunnan kannustamana.

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, jätä hakemuksesi Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy sunnuntaina 5.6.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen, 040 820 6963, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätarjoilijoita Peurunkaan

41520 Hankasalmi
Jyväskylä
44300 Konnevesi
Laukaa
40950 Muurame
41660 Toivakka
41230 Uurainen
Äänekoski
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti