Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesätöihin asiakaspalvelijaksi Väreelle, Jyväskylä

Väreen asiakaspalvelu Rainmakerilla

Tule osaksi erinomaista asiakaskokemusta Väreen väreissä ja Rainmakerin riveissä kesätöiden merkeissä.

Sinä, joka haluat olla osa kasvupolulla olevaa innovatiivista porukkaa, meillä on sinulle tehtävä, jossa onnistuminen ei jää olosuhteista kiinni. Rainmaker tarjoaa sinulle puitteet ja Väre valtakunnan vastuullisimmat tuotteet.

Väre on energiapalveluyhtiö, joka haastaa ja uudistaa perinteistä sähköalaa. Väreen asiakaspalvelutiimissä pääset luomaan maailmanluokan asiakaskokemuksia myynnillisen asiakaspalvelun parissa ja kehittämään ongelmanratkaisutaitojasi. Väre kapinoi vanhoillisuutta vastaan, joten tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan myös koko toimialan tulevaisuuteen!

Mitä tarjoamme sinulle?

Työtä pääset tekemään itsenäisellä otteella, mutta tietenkin myös hyvän työporukan ympäröimänä. Työkulttuurimme kannustaa vastuunottoon ja kehittämiseen. Työntekijöiden mielestä meillä on myös erittäin hyvä ilmapiiri!

Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimen, sähköpostin ja chatin kautta, mikä myös varmistaa työn monipuolisuuden. Työnkuvaan kuuluu neuvonta-, muutos-, ja selvitystyötä kuten asiakas- tai sopimustietojen muutoksia, palvelujen päivityksiä ja vastauksia asiakkaan kysymyksiin. Lisämyynnin tekeminen on myös tärkeää onnistuneen asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi.

Asiakaspalvelutyön lisäksi olemme aktiivisesti yhteydessä Väreen nykyisiin asiakkaisiin. Väreelle tyytyväinen ja pitkäaikainen asiakassuhde on tärkeä ja meillä on keskeinen rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Työ alkaa palkallisella koulutusjaksolla, minkä aikana saat tiedot ja taidot myyntityöhön ja asiakaspalvelussa toimimiseen. Työajat ajoittuvat arkisin klo 8.00 ja 20.15 välille ja lauantaisin klo 10.00 ja 16.15 välille.

Odotamme sinulta

Sinulla voi olla jo jonkin verran kokemusta puhelimessa tai kasvokkain tapahtuvasta myynnistä tai asiakastyöstä ja haluat nyt edetä myynnillisen asiakaspalvelun tehtäviin. Kokemus energia-alasta helpottaa työn omaksumista mutta ei ole välttämättömyys – koulutamme kaikki tarvittavat tiedot työssä onnistumiseksi. Tärkeintä on avoin asenne uuden oppimiseen, hyvät ongelmanratkaisutaidot, sekä halu tuottaa asiakkaalle lisäarvoa.

Kannattaa hakea heti!

Voi jättää meille hakemuksesi kohdasta "Hae työpaikkaa". Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, täällä päivystää Tanja M. Hänet saat kätevästi kiinni WhatsAppilla tai soittamalla numerosta +358405478851

Paikkakunta: Jyväskylä
Aloitus: 16.5.2022
Palkkaus: 11,97 €/h + kannustemalli.
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 37,5 h/viikko

Kesätöihin asiakaspalvelijaksi Väreelle, Jyväskylä

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 27.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus