Skip to main content

Kesätöihin elekrtoniikkalaitteiden kokoonpanoon

Kesätyöhaku kesälle 2022 on käynnistynyt ja etsimme asiakasyrityksellemme Aidon Oy:lle tuotantotyöntekijöitä etäluettavien sähkömittareiden kokoonpanotehtäviin! Mikäli olet kiinnostunut kartoittamaan työkokemustasi elektroniikkateollisuuden parissa, meillä voi olla sinulle kesätyöpaikka tiedossa.

Haemme asiakkaallemme Vantaan Veromieheen työntekijää mekaaniseen kokoonpanotyöhön päivävuoroon. Työ on määräaikainen kesätyö toukokuun alusta elokuun loppuun asti. Töitä tehdään arkisin 37,5h/vko, joten sinulle jää aikaa nauttia lämpimistä kesäilloista ja viikonlopuista!

Tehtävänäsi on sähkömittareiden mekaaninen kokoonpano, valmiiden tuotteiden testaaminen sekä pakkaustyöt. Tehtävään valituksi tuleminen ei edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta arvostamme kokemusta sähkö- ja elektroniikka-alan tai jonkun muun teknisen alan opinnoista tai aikaisempaa kokemusta tuotannon kokoonpanotöistä. Myös oma harrastuneisuus ja mielenkiinto elektroniikkaa kohtaan katsotaan eduksi.

Tärkeintä työssä menestymiseen ovat hyvä asenne työntekoa kohtaan, rutiininsietokyky sekä halu ja kyky oppia uutta. Työssä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme työtä nykyaikaisen teknologian parissa, jossa pääset kehittämään elektroniikka-alan osaamistasi. Pääset osaksi pientä ja tiivistä työporukkaa työskentelemään siistissä ja mukavassa työympäristössä, jossa ahkeruudesta palkitaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille jo nyt, sillä haastattelemme henkilöitä hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 30.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: topi.peltoluhta@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kesätöihin elekrtoniikkalaitteiden kokoonpanoon

Barona Teollisuus
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Vantaa
Barona Teollisuus
Kerava
Barona Teollisuus
Kerava
Barona Teollisuus
Helsinki