Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesätöihin tuotannon työtehtäviin Serrekselle

Serres on maailman johtava potilasnesteiden hallintaan keskittyvien ratkaisujen toimittaja. Integroitujen ratkaisujen avulla he auttavat terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan päivittäisessä työssä, tehden sairaaloiden potilasnesteiden keräämisestä ja hävittämisestä turvallisempaa, älykkäämpää ja kestävämpää. Serres-potilasimujärjestelmät ovat päivittäin tukemassa yli 60 000 leikkauksessa ympäri maailmaa. Autamme terveydenhuollon ammattilaisia keskittymään siihen mikä on kaikkein olennaisinta. Serres on osa kotimaista, perheomisteista Paree group -konsernia. Lisätietoja löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta www.serres.com.

Etsimme nyt Serres Oy:n Saarijärven tehtaalle KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON!

Serres tarjoaa töitä tänäkin vuonna useille kesätyöntekijöille. Työnkuvaan kuuluu automaattisella tuotantolinjalla valmistettavien sairaalatarvikkeiden kokoonpanoa, jälkikäsittelyä, laaduntarkkailua sekä pakkausta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Odotamme Sinulta:

  • Ahkeraa ja aktiivista työotetta
  • Tarkkuutta ja näppäryyttä
  • Rutiininsietokykyä ja pitkäjänteisyyttä
  • Valmiutta kolmivuorotyöhön

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus tuotannon tehtävistä sekä kolmivuorotyöstä. Älä kuitenkaan epäröi lähettää hakemustasi, sillä tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, saat kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun. Serres tarjoaa mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä ja saat toimia osana kasvavaa, menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on luotettava, varma ja arvostettu työpaikka. Heillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet ja ammattitaitoiset työntekijät. Serres Oy on savuton työpaikka.

Oletko siis etsimämme ahkeran asenteen omaava näppärä tekijä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti, niin olet mukana hakuprosessissa. Haastattelemme hakijoita jatkuvasti myös hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-päällikkö Emmi Leppänen / 044 334 6292 / [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätöihin tuotannon työtehtäviin Serrekselle

43100 Saarijärvi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.03.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti