Skip to main content

Kesätoimittajat: Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka&Talous ja Uusi Suomi

Kesätoimittajat: Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka&Talous ja Uusi Suomi

Miltä kuulostaisi päästä osaksi Alma Talentin monimediatoimitusta, joka tekee uutisia muun muassa Kauppalehden, Talouselämän, Tekniikka&Talouden ja Uuden Suomen kanaviin: mobiiliin, verkkoon ja painettuun lehteen? Tervetuloa kesätöihin Suomen johtaviin talous-, politiikka- ja tekniikkamedioihin!

Meillä on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja TOIMITTAJILLE, TOIMITUSSIHTEERILLE, KUVATOIMITTAJALLE sekä GRAAFIKOLLE. Kesän aikana opit jatkuvasti uutta nopeasti muuttuvasta media-alasta ja pääset työskentelemään arvostettujen brändien parissa yhteistyössä ammattitaitoisten kollegojen kanssa.

Etsimme Helsingin Alma-taloon innostuneita, uteliaita ja energisiä ihmisiä, joilla on nälkä uutistyöhön. Olet aidosti kiinnostunut taloudesta, politiikasta ja/tai tekniikasta, sinulla on uudenlaisia tapoja ajatella ja rohkeutta tarttua toimeen. Digitaaliset julkaisukanavat ja teknologiat taipuvat käsissäsi. Sinulla on myös kielitaitoa ja haluat käyttää sitä.

Hae tehtävää heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 24.1.2022. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana ja kutsumme kiinnostavia hakijoita haastatteluun ja suppeaan soveltuvuuskokeeseen, kun hyvän hakijan kohtaamme. Nopeimmillaan teemme työsopimuksen sopivien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian tammikuun aikana haastattelun jälkeen. Lopullisesti haun päättymisestä ilmoitamme, kun paikat on täytetty helmi-maaliskuun vaihteessa.

Liitä mukaan mahdolliset juttunäytteet tiedostoina tai vaihtoehtoisesti sähköisenä linkkinä. Kerro selkeästi hakemuksessasi, mitä tehtävää ensisijaisesti haet. Tehtävät ovat määräaikaisia, noin kolmen kuukauden mittaisia lomasijaisuuksia kesällä 2022.

Lisätietoja tehtävistä antavat Kauppalehden toimituspäällikkö Jari Saario puh. 040 512 8912, Talouselämän toimituspäällikkö Juhana Rossi puh. 040 740 2743, Tekniikka&Talouden toimituspäällikkö Mikko Virta puh. 040 775 0345, Uuden Suomen päätoimittaja Jenni Tamminen puh. 040 352 0907, kuvapäällikkö Timo Pylvänäinen puh. 040 342 4454 sekä toimitussihteeri Janne Elonen puh. 050 438 0596.

Tutustu meihin somessa #almaspirit #rohkeuskasvaa @KauppalehtiFi @talouselama @tekniikkatalous @uusisuomi @AlmaMedia_FI

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Kesätoimittajat: Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka&Talous ja Uusi Suomi

Helsinki
Harjoittelija, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 13.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus