Skip to main content

KESÄTYÖ - DNA Palvelumyyjä Kuopio

Elämäsi kesäduuni DNA:lla!

Onko tulevan kesän työpaikka vielä hakusessa? Haluaisitko mukaan huipputiimiin ja kartuttaa arvokasta työkokemusta, josta on taatusti hyötyä tulevaisuudessa? Myyntitiimimme hakee kesäksi hyviä tyyppejä huolehtimaan DNA:n asiakkuuksista – olisitko sinä uusi työkaverimme?

Meillä pääset heti laittamaan myyntihousut jalkaan: Kontaktoit sekä uusia että nykyisiä asiakkaita puhelimitse ja tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivimpia palveluita. Pääset myymään DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin.

Me tarjoamme sinulle yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön sekä mahdollisuuden työskennellä myös kotoa käsin etänä!

Lyhyiden työpäivien ansiosta (6h/päivä) ehdit nauttia myös kesäpäivistä. Tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen ja takaamme, että saat työn aikana jatkuvan tuen tekemiseesi.

Entäs palkkaus? Kesätyökassaasi kartuttaa kannustava palkkaus, joka on aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen 11,22 €/h. Myyntinälkäisille on tarjolla lisäksi huippuprovisiot ja keskituntiansio tässä työssä myyjillä onkin yli 20€/h!

Mitä toivomme sinulta? Tärkeintä on, että sinulla on asenne kunnossa ja aito halu työskennellä DNA:lla. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi, joten tervetuloa jengiin juuri sellaisena kuin olet!

(Huomioithan, että työhön vaaditaan 18 vuoden ikä).

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti mukaan ja jätä hakemuksesi pian. Parhaat tekijät kiinnitetään nopeasti!

Hae paikkaa viimeistään 30.04.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: valtteri.honka@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

KESÄTYÖ - DNA Palvelumyyjä Kuopio

DNA Puhelinpalvelukeskus
Kuopio
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

DNA Puhelinpalvelukeskus
Tampere
DNA Puhelinpalvelukeskus
Vaasa
DNA Puhelinpalvelukeskus
Oulu
DNA Puhelinpalvelukeskus
Turku
DNA Puhelinpalvelukeskus
Lappeenranta