Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Suositellut työpaikat

Kesätyö Kätilö Naistentaudit ja synnytykset, 10 paikkaa

Kesätyö Kätilö Naistentaudit ja synnytykset, 10 paikkaa, HUS, Hyvinkää Haemme Hyvinkään sairaalaan naistentautien ja synnytysten osastoryhmään kätilöitä 3.5. - 30.9. väliselle ajalle sopimuksen mukaan. Sairaala on sertifioitu vauvamyönteinen sairaala.

Pääasiallisesti haemme sijaisia kolmivuorotyöhön naistentautien ja synnytysten vuodeosastolle ja/tai synnytyssaliin, mutta sijaisuus naistentautien poliklinikalla tai äitiyspoliklinikallakin saattaa järjestyä. Työaikajärjestelyissä huomioimme työntekijöiden toiveita.

Sinulla tulee olla
 - tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto
 - työkokemusta naistentautien - ja/tai synnytyspotilaiden hoidosta
 - imetysohjaajakoulutus
 - sijaiseksi voidaan palkata myös kätilöopiskelija, kun opintopisteitä on suoritettuna vähintään 180 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista ja olet työssäolohetkellä kirjautuneena ammattikorkeakouluun.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavaa asennetta ja positiivista otetta. Kyky toimia osana moniammatillista tiimiä on edellytyksenä työn menestyksekkääseen hoitamiseen. Lisäksi hakijan tulee sitoutua vauvamyönteisyysohjelmaamme sekä lean-filosofian mukaiseen toimintaan.
  
Tehtävään haetaan sähköisellä työnhakulomakkeella. Kerro hakulomakkeella työkokemuksesi, yksikkötoiveesi sekä toivomasi työskentelyajankohta. Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut kerro hakemuksessasi myös tiedot harjoittelupaikoistasi.

Heti hakuajan alettua aloitamme hakemusten käsittelyn ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Sijaisuudet täytetään määräajaksi sopimuksen mukaan ja ne täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Hyvinkään sairaanhoitoalue on osa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriä (HUS). Hyvinkään sairaala vastaa alueen somaattisesta erikoissairaanhoidosta, päivystyksestä ja ensihoidosta ja synnytyksistä. Käy tutustumassa eri yksiköihimme tarkemmin www.hus.fi/Hyvinkään sairaala

Laillistettu kätilö tai laillistettu sairaanhoitaja ja erikoissairaanhoitajan tutkinto äitiyshuollon ja naistentautien opintolinjalla.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Osastonhoitaja Soile Kivijärvi, puh. 050 427 5157 Apulaisosastonhoitaja Anneli Autio, puh. 050 427 5320 Apulaisosastonhoitaja Johanna Sillankorva, puh. 050 427 5148
Työpaikan osoite: 05850 HYVINKÄÄ
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 26.04.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 03.03.2021

Kesätyö Kätilö Naistentaudit ja synnytykset, 10 paikkaa

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 02.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus