Skip to main content

Kesätyö lähihoitajille KVPS Tukenan yksikköön Rovaniemelle

Nyt olisi monta hyvää syytä suunnata vaikka Etelästä Pohjoiseen. Haemme kesäsijaisuuteen kahta lähihoitajaa pieneen KVPS Tukenan kehitysvammayksikköön Rovaniemelle.

Tukena Vennintähti tarjoaa oman kodin 15 aikuiselle kehitysvammaiselle asukkaalle. Uudisrakennuksessa on nykyaikaisia asumisvaatimuksia vastaava, esteetön koti. Asunnot ovat kooltaan 28 neliötä, ja niihin kuuluu tupakeittiö ja esteetön kylpyhuone. Lisäksi talossa on viihtyisiä yhteistiloja asukkaiden yhdessäoloa varten sekä yhteiset sauna- ja pesulatilat.

Täältä voit lukea lisää KVPS Tukenasta ja Vennintähdestä.

Kesäsijaisia haetaan nyt ajalle 4.7.2022 - 28.8.2022. Toivomme sinulta lähihoitajan tutkintoa, mutta haussa huomioimme myös loppuvaiheessa olevia lähihoitajaopiskelijoita. Työ sopii myös sairaanhoitajaopiskelijoille.

Täällä sinua odottaa noin 10 työntekijän huikea työtiimi. Työntekijät ovat kehitysvamma-alan ammattilaisia, innovatiivisia, joustavia ja auttavaisia. Hakeaksesi tänne töihin et tarvitse aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoivasta.

Työtä tehdään 3-vuorotyössä, mutta on mahdollisuus tehdä pelkästään 2 vuorotyötä. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus on neuvoteltavissa, ja majoitus järjestettävissä. Tehtävässä edellytetään valittavalta henkilöltä tartuntatautilain mukaista (48§ ja 48a§) rokotesuojaa.

Kiinnostuitko? Haethan pian sillä haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana.

_Työsuhde solmitaan Barona Sote oy:n kanssa. _

Hae paikkaa viimeistään 14.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: hanna.vuorenmaa@barona.fi, 0444602060

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Sote auttaa sosiaali- ja terveyspalvelualan osaajia löytämään itselleen sopivan seuraavan työpaikan ja työnantajia töihinsä osaavan tekijän. Rekrytointiprosessimme on nopea ja ihmislähtöinen. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille vanhuspalveluista lastensuojeluun ja perusterveydestä digitaalisten terveyspalveluiden edelläkävijäksi. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, joten meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta.Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kesätyö lähihoitajille KVPS Tukenan yksikköön Rovaniemelle

Barona
Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja