Skip to main content

KESÄTYÖ: projektityöntekijä

Etsitkö alkukesälle projektitöitä mielenkiintoisista toimisto-, asiakaspalvelu- tai back office -tehtävistä? Oletko kiinnostunut lähtemään nopealla startilla töihin mahdollisesti jo toukokuun aikana? Meillä on nyt avoinna tehtävä, jossa pääset äkkilähdöllä kartuttamaan työkokemusta!

Haemme nyt asiakaspalvelu- ja back office -henkilöitä eri pituisiin asiakasprojekteihin. Työtehtäväsi tulevat liitttymään mm.

  • tietojen tallennukseen ja hallinnointiin
  • asiakaskohtaamisiin puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä
  • reklamaatiokäsittelyyn
  • korvaushakemusten käsittelyyn
  • tai erilaisiin hallinnollisiin tehtäviin.

Tehtävien kestot ovat tyypillisesti 1–3 kuukauden mittaisia, mutta välillä jotkin tehtävät vaativat pidempää sitoutumista työhön.

Tehtävissä pärjää parhaiten henkilöt, jotka pikaisesti oppivat uudet asiat ja ovat valmiita hyppäämään nopeallakin aikataululla uusiin haasteisiin. Back office -roolissa korostuu tyypillisesti tarkkuus, huolellisuus sekä selvittelytaidot ja taas asiakaspalvelutehtävissä korostuu ongelmaratkaisukyky, suullinen ja kirjallinen viestinnän osaaminen, asiakaslähtöisyys sekä tiedon etsintätaidot. Tässä tehtävässä on oltava sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito. Työ sijaitsee PK-seudulla.

Jos olet hyvä tietokoneen kanssa, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin, laitathan hakemusta tulemaan! Hakemuksessa on hyvä tuoda esille, miten pitkäksi aikaa olet hakemassa määräaikaista tehtävää ja minkälaisissa tehtävissä koet olevasi parhaimmillasi.

Mikäli sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä, niin olethan yhteydessä rekrytointikonsulttiimme Julia Leppäseen. Julian tavoitat numerosta 046 922 7672.

Hae paikkaa viimeistään 27.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: julia.leppanen@barona.fi, 046 922 7672

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HR ohjaa HR:n ja hallinnon ammattilaiset uusille innostaville urapoluille. Työllistämme HR:n ja hallinnon osaajia laajasti eri toimialoille – assistenttitehtävistä johtotasolle asti. Autamme sinua pysymään mukana muutoksessa ja kehittämään osaamistasi, jotta se palvelee yritysten osaamistarpeita parhaiten myös tulevaisuudessa ja saat onnistumisen iloa urallasi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

KESÄTYÖ: projektityöntekijä

Barona HR
Helsinki
Espoo
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus