Skip to main content

Kesätyö - Rakennusala

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy keskittyy rakennusalan ammattilaisiin. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Tule rakennusalalle kesätöihin!
Vahvistamme joukkojamme kesän ajaksi ja tarjolla on kymmeniä kesätyöpaikkoja rakennusalan opiskelijoille, vastavalmistuneille ja rakennusalasta jo hieman kokemusta omaaville! 

Etsimme RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Hakunilan ja Uudenmaan alueelle.

Kokemusta omaavana pääset tekemään esimerkiksi putoamissuojauksien ja kaiteiden rakentamista, eristystöitä, pieniä raudoituksia, piikkaus- ja purkutöitä, etuputsia, seinien/kattojen levytyksiä, valuvalmisteluja ja valuja, sekä konetyöskentelyä (kramer, bobcat, kurottaja) tai maanrakennusta! Lisäksi työtehtäviin kuuluu työmaan siivousta, purkutöitä, erilaisia raivaustöitä ja tavaroiden kantamista, toisinaan tehtävät voivat olla kokeneemman kirvesmiehen avustamista. 

Edellytämme työntekijöiltä reipasta ja oma-aloitteista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen osaamista. Laskemme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden, koska kohteet saattavat vaihtua ja olla huonojen julkisten yhteyksien päässä. 

KESÄTÖITÄ TARJOLLA 1.5.- 28.8.2022

Pidämme haastattelut Helsingissä helmi-maaliskuun aikana. Työhön valittujen kanssa voimme räätälöidä työn aloituksen/lopetuksen joustavasti mahdollisuuksiesi mukaan. 

Iske hakemusta tulemaan pikaisesti osoitteessa: http://promesta.likeit.fi/apply/11291791

Lisätietoja arkisin klo 9-15: 040 626 7870 / [email protected]

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti