Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

KESÄTYÖ Rakennusaputyöntekijä HKI kehyskuntiin

TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Vahvistamme joukkojamme kesän ajaksi ja tarjolla on kymmeniä kesätyöpaikkoja rakennusalasta kiinnostuneille!

Etsimme APUTYÖNTEKIJÖITÄ RAKENNUSTYÖMAALLE Helsingin kehyskuntiin!

Avustaviin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi työmaan siivousta, helppoja purkutöitä, erilaisia raivaustöitä ja tavaroiden kantamista ja toisinaan tehtävät voivat olla kokeneemman ammattilaisen avustamista. 

Jos sinulle on jo kertynyt kokemusta rakennustyömaan aputyöntekijänä, pääset tekemään esimerkiksi putoamissuojauksien ja kaiteiden rakentamista, eristystöitä, pieniä raudoituksia, piikkaus- ja purkutöitä, etuputsia, seinien ja kattojen levytyksiä, valuvalmisteluja sekä konetyöskentelyä tai maanrakennusta!

Edellytämme työntekijöiltä reipasta ja oma-aloitteista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Selektalta saat laadukkaat työvarusteet, palkkauksen ammattiosaamisen mukaan ja avustamme tarvittaessa työturvallisuuskorttien hankinnassa. Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden, koska kohteet saattavat vaihtua. Aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta et siis välttämättä tarvitse, koska asenne ja motivaatio ratkaisee! 

KESÄTÖITÄ TARJOLLA 1.6.- 31.8.2021

Haastattelut aloitetaan jo Helmikuun aikana. Työhön valittujen kanssa voimme räätälöidä työn aloituksen/lopetukseen joustavasti mahdollisuuksiesi mukaan.

Laita hakemusta tulemaan pikaisesti tästä!:http://selekta.likeit.fi/apply/42853497

Lisätietoja tehtävästä:

[email protected]

puh: Selekta rekry 040 673 7725

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KESÄTYÖ Rakennusaputyöntekijä HKI kehyskuntiin

Porvoo
Sipoo
Uusimaa
Hyvinkää
Järvenpää
Kerava
Kirkkonummi
Lohja
Mäntsälä
01900 Nurmijärvi
07170 Pornainen
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.04.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti