Skip to main content

Kesätyö siivouksen parissa, logistiikka22

Kesätöitä siivouksen parissa

Ovatko suunnitelmasi kesälle vielä avoinna? Oletko opiskelija ilman kesätöitä tai nuori etsimässä työkokemuksia? Haluatko päästä tekemään siivousalan töitä? Etsimme reippaita ja innokkaita kesätyöntekijöitä monipuolisiin siivouskohteisiin pääkaupunkiseudun alueella. Työtä on tarjolla myymälä-, hotelli-, porras-, rakennus-, koti- ja toimitilasiivouksessa. 

Oletko itsenäinen tekijä, joka nauttii fyysisestä työstä? Löytyykö sinulta reipasta asennetta? Mahtavaa - voit olla juuri meille sopiva tekijä! Eduksi katsomme aikaisemman siivouskokemuksen sekä B-ajokortin. Älä kuitenkaan epäröi hakea, koska sinut tullaan perehdyttämään tehtäviisi! 

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja jatkuvat kesän yli elo-syyskuulle. Työaikoja on tarjolla säännöllisestä keikkaluonteiseen. Työ voi olla päivä-, ilta tai jopa yötyötä ja tapahtua arkisin tai viikonloppuisin. Työssä noudatetaan asiakasyrityksen TES:siä ja palkkaus on noin 11-12 € / h ja vuorolisät huomioidaan TES:n mukaisesti. 

Eezyllä työskennellessäsi me pidämme sinusta huolta ja työssäsi sinua tukee asiakasyrityksen lisäksi Eezyn henkilöstökonsultit.

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Elina Huuskonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5608665
elina.huuskonen@eezy.fi (arkisin 9-15)

Hanna Rasimäki
HR-konsultti
050 443 2915 (arkisin 9-15)
hanna.rasimaki@eezy.fi

Sini Lahti
HR-konsultti
050 468 3481 (arkisin klo 9-15)
sini.lahti@eezy.fi

Kesätyö siivouksen parissa, logistiikka22

Eezy Oyj
Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja