Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesätyöntekijäksi Tikka Spikes Oy:lle

"Tikka Spikes Oy edustaa nykyaikaisen nastateknologian kansainvälistä huipputasoa. Teemme jatkuvaa työtä tuodaksemme markkinoille turvallisimpia, kestävimpiä ja ympäristöystävällisimpiä nastaratkaisuja. Tuotekehityksen edelläkävijänä Tikka Spikes on tulevaisuudessakin paras valinta nastan toimittajaksi. Tikka Spikes on osa kansainvälistä Continental-konsernia."

 

Haemme Tikka Spikes Oy:lle motivoituneita KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Tikkakoskelle. Työt pitävät sisällään monipuolisesti eri nastatuotannon työtehtäviä, työtä tehdään pääsääntöisesti konekäyttöisesti. Työtä tehdään maksimissaan 5-vuorossa.

Odotamme Sinulta:

- Tarkkuutta ja huolellisuutta

- Vuorotyövalmiutta

- Halua sitoutua tehtävään pitkäjänteisesti

 

Eduksi katsomme piirustusten lukutaidon sekä aikaisemman kokemuksen teollisuuden parissa työskentelystä, mutta nämä eivät ole välttämättömyyksiä tehtävässä menestymiseen. Töihin on kattava perehdytys, joten tärkeintä on motivaatio ja halu oppia uutta!

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä kestäen vähintään elokuun loppuun. Mikäli olet etsimämme tulevaisuuden nasta-alan ammattilainen, käy jättämässä hakemuksesi osoitteessa http://go-on.likeit.fi/apply/29305314 jo tänään, mutta viimeistään 14.5.2021 mennessä!

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 0401739797, essi.kalajanniska@go-on.fi

Kesätyöntekijäksi Tikka Spikes Oy:lle

Jyväskylä
40950 Muurame
Äänekoski
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja