Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesätyöntekijöitä Etelä-Pohjanmaan alueelle

Menikö viime kesä mönkään? Liity mukaan huippujengiin ja tee kesästä 2021 paras mahdollinen! Baronan kautta voit työllistyä suureen valikoimaan tehtäviä ja toimialoja. Valikoimme sinulle sopivimman. Hae heti!

Työtehtävät

Haemme asiakkaillemme työntekijöitä erilaisiin tehtäviin mm. ravintoloihin, kahviloihin, baareihin siivoukseen, kaupan töihin, liikenne-asemille, muuttohommiin! Etsimme tekijöitä myös jo alkavaan rengassesonkiin! Jatka lukemista, sillä kesäduuni odottaa ottajaansa!

Mitä odotamme sinulta

Edellytämme reipasta asennetta ja omatoimisuutta. Toivomme myös, että olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään omia taitojasi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin timanttinen asenne: Emme vaadi aiempaa kokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme aina alan voimassaolevaa työehtosopimusta.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Työtä on tarjolla monipuolisesti, muista mainita meille hakemuksessasi minkälaisia paikkoja ja tehtäviä sinua kiinnostaa. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2021 elämäsi paras!

Hae paikkaa viimeistään 23.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: seinajoki@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kesätyöntekijöitä Etelä-Pohjanmaan alueelle

Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja