Skip to main content

Kesätyöntekijöitä Iitin Perheniemeen

Perheniemen evankelinen opisto on vuonna 1924 perustettu yksityinen kansanopisto. Kaunis, eläväinen & monipuolinen evankelinen kansanopisto Iitin Perheniemessä tarjoaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointia vahvistavia ja varustavia koulutuksia.

HAEMME KESÄSESONKIIN

Keittäjää & siivoojaa

työskentelemään Iitin Perheniemessä.

Etsimme tekijöitä, joilla on reipas ja motivoitunut ote työntekoon. Odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta tai koulutusta vastaavista tehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työaika sijoittuu klo 7–19 välille sekä sisältää myös viikonlopputyötä

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä touko-kesäkuussa ja jatkuvat elokuulle. Viikkotyötunnit vaihtelevat 20–38 h välillä. Hygieniapassi vaaditaan. Palkkaus TES.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Jenna Seppänen puh. +358445859162 / [email protected]. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyöntekijöitä Iitin Perheniemeen

Iitti
Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti