Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesätyöntekijöitä, Jackon Finland Oy

Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava rakentamiseen ja teollisuuteen tarkoitettujen EPS-, XPS- ja EPP-eristeiden sekä -pakkausten valmistaja. Konsernilla on yli 850 työntekijää kuudessa eri maassa ja 21 eri toimipisteessä, joista 2 sijaitsee Sastamalassa. Jackon tarjoaa tulevaisuuden osaajille monenlaisia uramahdollisuuksia työskennellä rakentamiseen ja teollisuudelle tarkoitettujen tuotteiden sekä palvelujen parissa.

Etsimme nyt useampaa kesätyöntekijää Jackonin Toravantien toimipisteeseen tuotantotehtäviin.

Työ sopii sinulle, jos olet työntekijänä tunnollinen sekä tarkka ja sinulta löytyy intoa oppia uutta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä. Aikaisempi kokemus teollisuuden tuotannon tehtävistä ja trukin ajotaito katsotaan eduksesi. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa, tiimityönä.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa työnkuvassa sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen.

Työ alkaa toukokuussa ja kestää elokuun loppuun saakka. Työssä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään sekä omaa työnkuvaasi että koko valmistusprosessia.
Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 25.4.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh: 0405753208.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi

Kesätyöntekijöitä, Jackon Finland Oy

38200 Sastamala
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus