Skip to main content

Kesätyöntekijöitä K-Rauta Hyvinkää

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI 2022 HYVINKÄÄN K-RAUTAAN

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kausityöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Hyvinkäällä on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Tarvitsemme kausityöntekijöitä kassalle, myymälään, noutopihalle ja puutarhamyymälään.

Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää

K-Rauta Hyvinkäällä työskentelet n. 35 hengen iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Lähetä hakemuksesi ja CV 18.2.2022 mennessä osoitteeseen: [email protected]
Kerro meille itsestäsi ja muista laittaa hakemukseesi mitä tehtävää olet hakemassa.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö alkaen maalis-kesäkuussa kestoltaan 2-6 kk. Viikkotyöaika sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Haaranen, kauppias, puh 040-5455 750.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyöntekijöitä K-Rauta Hyvinkää

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Hyvinkää
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti