Skip to main content

Kesätyöntekijöitä LIIKENNEMYYMÄLÖIHIN Etelä-Pohjanmaalle

Etsitkö kesätyötä asiakaspalvelun parissa? Mikäli menevä ja mielenkiintoinen työpaikka kiinnostaa, meillä on sinulle töitä! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ liikennemyymälöihin ympäri Etelä-Pohjanmaata; Seinäjoelle, Lapualle, Alavudelle, Alajärvelle, Ilmajoelle, Kauhajoelle, Teuvalle, Kristiinankaupunkiin, Kurikkaan (Jalasjärvelle) ja Ähtäriin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, jo nyt vapaana oleville innokkaille tekijöille töitä voisi olla tarjolla heti, osan työt alkaisivat sitten vasta kesän tullen.

Hei sinä, tuu meille kesätöihin! Asiakasyrityksemme toimipisteet eli liikennemyymälät ympäri Etelä-Pohjanmaata hakevat iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä joukkoonsa. Voit olla jo alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva. Tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan eläväiseen liikennemyymälän sykkeeseen!

Työtä on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin. Saat työskennellä monipuolisissa tehtävissä niin liikennemyymälän kuin pikaruokaravintolankin puolella. Aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä on plussaa, mutta tärkeintä on rautainen asenne työntekoon. Perehdytämme työhön.

Odotamme sinulta:

kovaa motivaatiota työntekoon

joustavuutta ja oma- aloitteisuutta

paineensietokykyä

valmiutta työskennellä iltaisin,öisin sekä viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle:

monipuolisen ja haasteellisen kesätyön

loistavan mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta

Työn vaatimuksena on hygieniapassi!

Ilmoitathan hakemuksessasi missä kaupungissa/kaupungeissa haluaisit työskennellä.

Lähetä hakemus heti, aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana! Toivottavasti tapaamme pian. Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi

Hae paikkaa viimeistään 27.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: seinajoki@barona.fi, 0108500823

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kesätyöntekijöitä LIIKENNEMYYMÄLÖIHIN Etelä-Pohjanmaalle

Barona HoReCa
Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus