Skip to main content

Kesätyöntekijöitä varhaisjakeluun autopiireille Espooseen

Everyone in Finland knows Posti but no so many people really know what Posti is all about. We have a history of nearly 400 years and we play an important role in making everyday life smoother. Posti is much more than just a service company and our portfolio is wider than you can even imagine. Explore!

Kesäyö Postilla! 

Kesä on suomalaisille valon ja lämmön aikaa. Samaa lämpöä ja valoa kesä tuottaa myös Postin varhaisjakajille, jotka saavat työssään nauttia suomalaisesta kesäyöstä kauneimmillaan! Kuvittele itsesi työhön, jossa saat saman työvuoron aikana kokea auringonlaskun ja -nousun ja koet, kuinka luonto herää jälleen uuteen päivään!  

Tulethan päästämään jakajamme kesän viettoon ja ottamaan vastuun asiakkaillemme tärkeästä aamun lehden jakelusta. 

Työtä tehdään aamuyön tunteina 3-4 tuntia yössä ja viikon vapaayöt vaihtelevat eri viikkoina. Lehdet jaetaan asiakkaille myös viikonloppuisin. 

Kun työ on aamulla tehty, niin pääset viettämään vapaata kesäpäivää, vaikka rannalla leväten, kun yön aikana olet saanut hoidettua päivän kuntoilut rapputreenin muodossa. 

Kesätyöpaikkoja meiltä löytyy kesäkuun alun ja elokuun lopun välillä, mutta aiempikin aloitus onnistuu.  

Jotta voisit liittyä yön kulkijoidemme joukkoon, sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias ja selvitä työstä joko suomen tai englannin kielellä. Ajokortti ja vähintään 2 vuotta ajokokemusta vaaditaan ja oman auton käyttömahdollisuus on etuna.

Kokemuksesta on hyötyä, mutta järjestämme kattavan perehdytyksen, joten työstä selviää, kunhan sinulta löytyy reipasta mieltä ja positiivista asennetta. 

Perustuntipalkka yölisällä on 9,91€, lisäksi maksetaan erillisistä mainosjakeluista kappalekorvauksia, sekä kilometrikorvausta oman auton käytöstä työssä. 

 

Posti on vuosittain mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa (kesaduuni.org) sitoutuen noudattamaan hyvän kesätyönantajan periaatteita.   

 

Jätäthän hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 30.4.2021 mennessä, osoitteessa careers.posti.com

https://posti.wd3.myworkdayjobs.com/external/job/Espoo/Kestyntekijit-var...

Kesätyöntekijöitä varhaisjakeluun autopiireille Espooseen

Espoo
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus