Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kevyt kuorma-autonkuljettajia, Pori

Postin Porin terminaali huolehtii pakettilajittelusta ja kuljetuksista Poriin ja lähikuntiin. Terminaalissa työskentelee päivittäin yli 50 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista. Haemme nyt Postin paketti- ja verkkokauppayksikköön kevyt kuorma-auton kuljettajia osa-aikaisiin työsuhteisiin. Yksikön kuljetustoiminta sisältää pakettien jakeluliikennettä sekä ateria-, kodinkone- ja kalustekuljetuksia. Yksikön kalusto koostuu pakettiautoista ja kevyt kuorma-autoista.

Haemme kolmea tarvittaessa töihin kutsuttavaa kevyt kuorma-autonkuljettajaa määräaikaisiin työsuhteisiin 31.1.2022 asti.

Toivomme Sinulta Porin ja lähikuntien tuntemusta, kuoma-autolla ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi.

Tehtävässä edellytämme:

  • Voimassa olevaa ammattipätevyyttä
  • C -ajokorttia
  • Digipiirturin kuljettajakorttia

Tehtävässä katsomme eduksi:

  • Aiempi kokemus vastaavasta työstä
  • Aiempi kokemus Kati-tiedonkeruulaitteen käytöstä
  • Työturvallisuuskortti
  • Trukkikortti
  • Hygienipassi

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn ja työyhteisön tuen. Kanssamme pääset mukaan rakentamaan sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen. Meillä Sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Isossa organisaatiossamme Sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla.

Tehtävän palkkaus määräytyy AKT:n kuorma-auto alan työehtosopimuksen mukaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoesimies Sari Keskimäki, ma-pe klo 9-15, puhelimitse 050 517 4184 tai sähköpostitse sari.keskimaki@posti.com.

Hae tehtävää 24.10.2021 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Kevyt kuorma-autonkuljettajia, Pori

Pori
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus