Skip to main content

KEY ACCOUNT MANAGER

Kasvattamaan Ignitiksen energialiiketoimintaa Suomessa

.

Haemme Ignitis Suomeen Key Account Manageria. Roolissasi Key Account Managerina keskityt rakentamaan ja vahvistamaan Ignitis Suomen yritysasiakasmyyntiä ja asemaa alan parhaana energiakumppanina asiakkailleen.

Työnkuvasi

  • Päävastuu on kasvattaa myyntiä uusilla asiakkailla sekä kehittää pitkällä aikavälillä kannattavaa liiketoimintaa asiakkaiden kanssa.
  • Hoidat B2B-yritysmyyntiä tunnistamalla ja kartoittamalla asiakkaat sekä heidän tarpeensa kehittämällä tuotetarjontaa, tarjoamalla ja neuvottelemalla sopimuksia ja huolehtimalla olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämisestä.
  • Luot strategisia kumppanuuksia kestävän kehityksen näkökulmasta tarkoituksena pienentää asiakkuuksien ympäristöjalanjälkeä.

Odotamme uudelta tiimin jäseneltä:

  • Yrittäjähenkisyyttä, eli et lannistu pienestä vaan saat voimaa hidasteista.
  • Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet nopeasti ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja draivereita.
  • Olet motivoitunut luomaan lisäarvoa asiakkaillemme, tekemään yhteistyötä läpi organisaation ja haluat olla mukana rakentamassa uutta ja edesauttaa siirtymistä uusiutuvaan energiaan.
  • Soveltuvaa koulutusta kaupalliselta, tekniseltä, luonnontieteiden alalta taikka vankkaa kokemusta B2B-myynnistä prosessiteollisuudessa. Oikea persoonallisuus on kuitenkin ratkaisevan tärkeä tässä tehtävässä.
  • Usean vuoden B2B-myyntikokemusta mielellään energia-alan, teollisuuden taikka hyödyke- tai rahoitusmyynnin puolelta.
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkitsemisen kokonaisuuden sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet asiantuntevassa yksikössä. Teemme töitä joustavasti joko läsnätyönä pääkonttorissamme Helsingin Triplassa tai etätyönä. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meillä sujuvaa. Työ edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Kiinnostuitko? Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Sami Nykänen, puh. 040 156 3663. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.7.2022 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17085.

Ignitis Suomi Oy on Ignitis-konsernin energiakauppaan ja -palveluihin keskittyvän Ignitis UAB:n tytäryhtiö. Ignitis-konserni on yksi johtavista Itämeren alueen energiayhtiöistä, joka kasvaa vahvasti uusiutuvan energian ratkaisuissa ja asiakasratkaisuissa. Sen pääkonttori sijaitsee Vilnassa ja konsernin liikevaihto 2021 oli yli 1,9 miljardia euroa. Yhtiö on listattu Nasdaq Baltian ja Lontoon pörsseissä. Ignitis kuuluu BBB+ luottoluokituksellaan verrokkiryhmänsä parhaimpaan kymmenykseen.

Viimeisen kahden vuoden aikana Ignitis on valittu Baltian maiden vastuullisimmaksi toimijaksi, josta viimeisin esimerkki on suurimpana LNG maahantuojana sitoutuminen merkittävään LNG tuonnin lisäämiseen Suomen ja Baltian alueen huoltovarmuuden turvaamiseksi. Ignitiksellä on selkeä päämäärä olla johtava vastuullisten energiaratkaisujen tuottaja kotimarkkinallaan Suomesta Puolaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KEY ACCOUNT MANAGER

Ignitis Suomi Oy / co Mercuri Urval
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 01.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti