Skip to main content

Eden Springs on Euroopan markkinajohtaja työpaikkojen vesi- ja kahviratkaisujen tarjoajana 18 maassa yli 20-vuoden kokemuksella. Globaalisti Eden Springs työllistää yli 9 000 sitoutunutta ja työlleen omistautunutta työntekijää sekä palvelee 2,6 miljoonaa tyytyväistä asiakasta. Alansa asiantuntijana Eden Springsillä työtä tehdään ylpeydellä jokainen työntekijä huomioon ottaen! Lue lisää yrityksestä osoitteesta: https://www.edensprings.com/

Hei sinä uusia haasteita etsivät myynnin ammattilainen!

Rekrytoimme nyt suoraan asiakkaallemme Eden Springs Finland Oy:lle kokoaikaiseen, vakituiseen ja vastuulliseen työsuhteeseen myynnillistä osaajaa Account Manager tehtävään Vantaalle.

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Account Managerin roolissa sinulla on kokonaisvaltainen vastuu jo olemassa olevista asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä sekä olet tärkeässä asemassa uusasiakashankinnassa. Työssäsi teet aktiivisesti prospektointia ja etsit uusia liidejä niin olemassa olevista, kuin uusista asiakkuuksista. Hoidat sopimusten allekirjoitukset, asiakastietojen kirjaamisen järjestelmään ja koordinoit asiakkaan tilaukset palveluosaston kanssa, pitäen huolen asiakkuuden sujuvasta alkamisesta. Vastaat lisäksi organisaation myynti- ja markkinointiaktiviteettien suunnittelusta ja toteutuksesta, hintojen muutoksista sekä tuotekatalogin muutoksista.

Tehtävässä sinulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa ja antaa mielipiteesi kuuluviin erilaisissa myyntitoimintoihin liittyvissä kehittämisprojekteissa. Mielenkiintoisen ja arvokkaan lisän tehtävään antaa sen vastuullisuus: olet organisaation myynnistä vastaava ykköshenkilö, joka omalla työllään saa ohjata Eden Springsin tulevaisuutta Suomen markkinoilla.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy meriittejä tuloksellisesta myyntityöstä ja tunnet modernin myyntityön työkalut sekä toimintamallit. Tärkeää on, että ensiluokkainen asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia, jota haluat jatkuvasti kehittää. Sinulla on kyky kuunnella asiakasta aktiivisesti, rakentaa luottamusta ja löytää ratkaisuja, jotka luovat vaikuttavuutta asiakkaiden toimintaan. Eden Springsin toimialan tuntemus auttaa sinua menestymään tehtävässä, mutta emme oleta sinun olevan toimialan valmis asiantuntija, saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja muun tiimin tuen.

Tärkeintä on, että hallitset asiakashallintaan liittyvän toiminnan sekä myyntityön perusteellisesti. Lisäksi olet aidosti kiinnostunut perehtymään toimialaan ja haluat olla rakentamassa asiakkaille toimivia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Kykenet myös tunnistamaan asiakkuuksien mahdollisuuksia ja vastaamaan niihin vaikuttavilla ratkaisuilla. Roolissa toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, sidosryhmien ja tiimisi kanssa, joten olet tiimipelaaja, joka omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi. Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Sinulla on aktiivinen ja yrittäjämäinen työskentelyote ja oletkin tottunut tulostavoitteelliseen työskentelyyn. Kykenet hallitsemaan asiakasportfoliotasi analyyttisesti ja pitkäjänteisesti. Luonnollisesti arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja ja omaat sujuvat IT-taidot (erityisesti Excel ja Powerpoint).

Työ edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Myyntialueenasi toimii pääkaupunkiseutu ja Turku. Tehtävässä raportoidaan myyntijohtajalle.

Mitä sinulle tarjotaan?

Saat mahdollisuuden kehittää myynnillistä osaamistasi kasvavassa ja dynaamisessa liiketoiminnassa sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työskentelytapoihin nopean päätöksentekoprosessin avulla. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tehtävässä on kannustava bonusjärjestelmä sekä mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Mikäli kyllä, ole hyvä ja hae paikkaa oheisen hakulinkin kautta! Muista liittää hakemukseen CV:si palkkatoiveineen (Englanniksi) ja lyhyt kuvaus miksi juuri Sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Hakuaika tehtävään päättyy 30.1.2022, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Adeccon HR-konsultti Ilja Kuhmoselta numerosta 040 1319139 tai sähköpostitse ilja.kuhmonen@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilja Kuhmonen, +358401319139, ilja.kuhmonen@adecco.fi

Account Manager

Adecco
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eilakaisla
Espoo
Signify Finland Oy / co Mercuri Urval
Vantaa
PNO Finland Oy / co Mercuri Urval
Sipoo
BE Group Oy Ab
Lapua