Skip to main content

Kiertotalousosaaja


Etsimme asiakasyrityksemme Apila Group Oy Ab:lle kiertotalousosaajaa teollisuuden asiakastyötehtäviin innovatiivisen ja ketterän tekijätiimin vahvistukseksi. Tehtävä on kokoaikainen ja kestoltaan alkuun vuoden määräaikaisuus. Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa Skinnarilan IVH-kampuksella tai Lehmossa yrityksen päätoimipaikassa. Meillä myös hybridityö on mahdollista!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemusta mahdollisimman pian!

Tehtävän kuvaus

Etsimme myynnillistä kiertotalousosaajaa asiakastyöhön. Toimit osaamisalueellasi asiakasrajapinnassa projektien myynnissä, asiantuntijatehtävissä, konsultoinnissa sekä asiakashankinnassa.

Olet aidosti kiinnostunut teollisuusasiakkaiden tuotteiden ja kiertotalouden kehittämisestä. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja innostut ongelmanratkaisusta. Osaat työskennellä tulostavoitteellisesti ja vaihtelevissa projektitehtävissä. Et pelkää tarttua puhelimeen ja omaat halua kehittää omaa osaamistasi asiantuntijatyön myynnissä ja asiakastyöskentelyssä.

Oletko etsimämme henkilö?

Odotamme hakijalta tähän tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta joko

  • materiaalitieteiden, kemian tai tuotekehityksen parissa; tai
  • teollisuuden ympäristö-, turvallisuus ja laatuprosessien EHQS parissa työskentelystä; tai
  • kiertotalousmateriaalien- ja tuotteiden tuotteistamisesta

Omaat hyvät projektien suunnittelu- ja koordinointitaidot sekä kyvyn toimia itsenäisesti.

Odotamme myös:

  • hyvää tiedonomaksumiskykyä
  • työkokemusta B2B ja/tai teollisesta myynnistä
  • erinomaiset suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi
  • hyviä sosiaalisia kommunikointitaitoja
  • mahdollisuutta matkustaa kotimaassa ja ulkomailla, käytössäsi on oma auto
  • valmiutta työskennellä etätiimeissä

Katsomme eduksi hyvät esiintymis- ja verkostoitumistaidot. Tässä tehtävässä onnistumiselle katsomme eduksi myös kyvyn kommunikoida poikkitieteellisen tiimin kanssa ja halun oppia uutta.

Tarjoamme sinulle

Työntekijänämme pääset kehittämään innovatiivisia ratkaisuja ja uusia avauksia kiertotalouden erilaisiin haasteisiin. Ketterä, kansainvälistyvä kasvuyritys mahdollistaa monipuoliset työtehtävät. Ratkaisukeskeisyys vie meidät ja asiakkaat maaliin, eikä työn tuloksena ole pelkkää sanahelinää – meillä teet työtä, jolla on merkitystä. Kehitysmyönteisessä ja poikkitieteellisessä työyhteisössä opit joka päivä uutta, henkilöstön osaamisen kehittäminen onkin meille erittäin tärkeää. Meillä on mahdollisuus tehdä työtä myös etänä, ja työajat ovat liukuman puitteissa joustavat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Saijanen +358 50 4015 587. Voit laittaa kysymyksiä myös sähköpostitse osoitteeseen mikkeli@eilakaisla.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiertotalousosaaja

Apila Group Oy Ab
Lappeenranta
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Muu koulutustaso
Tutkijakoulutusaste
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 04.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti