Skip to main content

Kiinteistöassistentti

Oletko sinä Senaatin uusi kiinteistöassistentti?

Suomen valtiohallinnon toimitila-asiakkaat ja Senaatin Pohjois-Suomen alue kaipaavat kiinteistöassistentin ammattitaitoasi. Liity osaavaan joukkoomme Ouluun. Miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Pääset huolehtimaan siitä, että yksikön toiminta on sujuvaa ja pääset omalla työpanoksellasi vaikuttamaan asiakastyön ja asiantuntijoiden onnistumiseen.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.
  3. Pääset mukaan yksikköön, jossa kannustetaan, uskalletaan ja viihdytään. Vuoden 2021 henkilöstötyytyväisyys oli erinomaisella tasolla ja me-henki korkealla. Teemme asioita yhdessä ja autamme työkaveria.

Tehtävänäsi on hankesihteerin tehtävät, kokouskeskuksen asiakaspalvelutehtävät, osto- ja myyntilaskutuksen hoito, sopimustietojen vienti sopimustenhallintajärjestelmään, piirustus- ja asiakirja-arkistointi sekä muut yleiset toimistotyöt.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme sinulle joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat. Saat mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Hae meille kiinteistöassistentiksi, jos sinulla on

  • soveltuva opisto- tai AMK-tutkinto
  • muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
  • asiakaslähtöinen ajattelutapa ja yhteistyötaito
  • huolellinen ja pitkäjänteinen tapa tehdä työtä
  • ryhmätyöskentelyvalmius.

Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta kiinteistöalan tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vuokrauspäällikkö Tarja Törmänen, p. 0400 698 535. Soittoajat 26.9.2022 klo 14.00-16.00, 28.9.2022 klo 14.00-16.00 ja 3.10.2022 klo 14.00-16.00.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 07.10.2022.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistöassistentti

Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti