Skip to main content

Kiinteistöhuollon ammattilainen

Oletko sinä etsimämme innostunut ja taitava asuntohuollon osaaja, joka haluaa olla osa majoitusalan upeaa kasvutarinaa? Haemme nyt Forenomille kahta kokoaikaista kiinteistöhuollon ammattilaista vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle.

Me Forenomilla uskomme, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus ja avoimuus sekä se, että yhdessä saamme enemmän aikaan. Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat, sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, emmekä pelkää uusia haasteita.

Etsimämme henkilöiden työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti Forenomin asuntokohteiden huoltotehtävistä. Lisäksi työhösi kuuluvat satunnaisesti asuntojen siivous-, kalustus- ja sisustustehtävät.

Forenomilla panostetaan aidosti asiakkaisiin, joten lisämausteen työhösi tuovat päivittäiset asiakaspalvelutilanteet ja omasta työstäsi raportointi. Päivämme ovat erilaisia ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Itse työ tapahtuu Forenomin asunnoilla pääkaupunkiseudulla, joten työssäsi tarvitset voimassa olevan B-ajokortin. Asuntojen välillä liikkumiseen saat käyttöösi yrityksen huoltoauton.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 8–18 välille, mutta työtä tehdään satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työhöottopisteesi sijaitsee Helsingissä tai Vantaalla.

Etsimämme henkilö on:

  • Vastuullinen, reipas ja oma-aloitteinen. Sinulta löytyy jo kokemusta huoltotehtävistä ja olet innokas ja nopea oppimaan.
  • Asiakaspalvelutaito: Haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme.
  • Järjestelmällinen: Työvälineet pysyvät järjestyksessä, pystyt sovittamaan aikataulujasi kiireen keskellä.
  • Kielitaitoinen: Pääsääntöiset työskentelykielemme ovat suomi ja englanti.

Sinulle tarjoamme:

  • Alan näköalapaikan
  • Mukavat työkaverit
  • Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen.

Innostuitko?

Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valitut henkilöt palkataan suoraan Forenomille vakituisiin työsuhteisiin. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi jättää meille hakemustasi. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, numerosta 050 464 8493, arkisin klo 9–15.

Hae paikkaa viimeistään 24.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: markus.korpela@barona.fi, 0504648493

Forenom Oy

Forenom on vuonna 2000 Suomessa perustettu Pohjoismaiden johtava yritysmajoittaja. Forenomin tarjontaan kuuluu yli 7000 valmiiksi kalustettua asuntoa, huoneistohotellia sekä hostellia eri puolilla Pohjoismaita. Forenom majoittaa vuosittain yli 200 000 matkustajaa operoiden Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa 25 paikallisen toimiston voimin. Forenom työllistää yli 450s henkilöä ja yrityksen visiona on kasvaa Pohjois-Euroopan vahvimmaksi yritysmajoittajaksi. Pääomasijoittaja CapMan investoi merkittävästi Forenomiin vuonna 2016, mikä on entisestään kiihdyttänyt yrityksen kasvua ja kehitysmahdollisuuksia kansainvälisesti.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kiinteistöhuollon ammattilainen

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus