Skip to main content

Kiinteistöhuollon asentaja

Kevitsan kaivos Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen kahta

Kiinteistöhuollon asentajaa

Tehtävät

Kiinteistöhuollon asentajan työtehtäviin kuuluvat Kevitsan kaivoksen kiinteistöjen kunnossapitotyöt sekä LVI-järjestelmien valvonta-, huolto- ja kunnossapitotyöt.

Koulutus ja vaatimukset
Työtehtävät edellyttävät kiinteistöpalvelujen perustutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta (rakennusalan tai talotekniikan perustutkintoa). Arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon kunnossapitotehtävistä. Katsomme eduksi, että sinulla on osaamista lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmistä sekä kiinteistöautomaatiosta. Tekniikan kehittymisen myötä toivomme hakijalta myös tietotekniikan hallintaa ja hyviä Microsoft Office -taitoja.

Odotamme hakijalta turvallisuuslähtöistä ajattelutapaa ja sitoutuneisuutta turvallisuusohjeiden noudattamiseen. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja hänellä on kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että päätöksentekoon. Työsuhteen alkaessa työtehtävä on keskeytymätöntä 1-vuorotyötä (5 töitä / 5 vapaata, 10 h/pvä).

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa kiinteistöhuollon aluevastaava Aki Korpikoski, aki.korpikoski@boliden.com

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: https://www.boliden.com/fi/Ura/ 31.7.2022 mennessä.

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Järjestämme haastatteluita ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 6 000 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli.550 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Kiinteistöhuollon asentaja

99600 Sodankylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus