Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kiinteistöhuoltomies City Talohuolto Oy:lle Poriin

City Talonhuolto Oy:ssä kiinteistönhoitaja on TALONMIES.

City Talonhuollon toiminta-ajatuksena on, että jokaisella työntekijällämme on nimetty vastuualue. Jokainen henkilö on kokonaisvaltaisesti vastuussa nimettyjen kohteiden hoidosta (kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt) Isännöitsijät ovat vastuussa talojen hallinnosta ja he ovat tärkeitä meidän työmme kannalta.

Tärkeätä kohteiden hoitamisessa on huomioida asukkaat. He ovat kuitenkin meidän työnantajiamme. City Talohuolto Oy:n kiinteistönhoitaja on asiakaspalvelija. Lisää meistä lisää www.citytalohuolto.fi

Etsimme nyt Kiinteistöhuoltomiestä Poriin

Haemme pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltoalan ammattilaista. Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvät työt, kuten esimerkiksi piha-alueiden hoito vuoden ympäri sekä monenlaisia kiinteistöjen korjaus- ja huoltotöitä. LVI alan koulutus ja tuntemus on eduksi.Tarjoamme sinulle oman alueen hoidettavaksesi ja Wille kiinteistöhoitokoneen käyttöösi.

Työ on hyvinkin itsenäistä, joten odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja tunnollisuutta. Käsissäsi pysyy erilaiset työkoneet ja osaat niitä myös turvallisesti hallita.Ymmärrät että tämä työ vaatii asiakaslähtöistä ajattelua sekä palveluhenkisyyttä. Aikaisempi työkokemus tai kiinteistöhoitoalan tutkinto katsotaan eduksesi.

Hakuaika päättyy 31.7.2021 klo:16.00. Lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tarjoamme pysyvän työpaikan, kilpailukykyisen palkan, hyvän työporukan sekä kehittyvän organisaation tuen, missä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Go On Porin kanssa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Pori 044-980 2826 tai pori@go-on.fi

Kiinteistöhuoltomies City Talohuolto Oy:lle Poriin

Pori
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus