Skip to main content

Kiinteistöjohtaja

Nykyisen kiinteistöjohtan siirtyessä uusiin tehtäviin haemme tiimiimme Tampereelle tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöjohtajaa.

Kiinteistöjohtajana vastaat hallinnoimiemme kohteiden kiinteistöjohtamiseen ja -ylläpitoon liittyvistä asioista kokonaisuudessaan. Tehtävänkuvaasi kuuluvat myös asuin- ja toimitilakiinteistöjemme korjausrakennushankkeiden kokonaisvaltaiset läpiviennit tilaajan ominaisuudessa. Olet mukana asettamassa hankkeiden kustannus-, aikataulu-, laatu- ja laajuustavoitteita sekä vastaat hankkeiden johtamisesta vahvalla omalla panoksella parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Osallistut aktiivisesti potentiaalisten uusien ostokohteiden arviointiin tuomalla asiaan näkemyksesi kiinteistöjen teknisestä kunnosta ja korjaustarpeista sekä kehitysmahdollisuuksista. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti kiinteistöpäällikön, salkunhoitajan, vuokraustiimin ja ulkoisten kumppaneidemme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi rakennus- tai talotekniikan puolelta. Odotamme sinulta kokemusta kiinteistöjen johtamiseen ja ylläpitoon liittyvistä tehtävistä sekä mielellään näyttöjä erilaisten hankkeiden läpiviennistä. Toimenkuvasi edellyttää ratkaisukeskeistä asennetta ja hyvää sidosryhmähallintaa. Sujuvan suomen kielen lisäksi tulet tarvittaessa toimeen myös englannin kielellä. Odotamme sinulta myös työtä pelkäämätöntä asennetta, tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja nykyaikaisia IT-taitoja.

Projektijohtaminen on sinulle luonteva toimintatapa, jonka pohjalta priorisoit ja koordinoit omaa ja kumppanien työskentelyä organisoidusti. Liiketoimintalähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä toimintatavallasi saat vietyä asiat ja projektit tehokkaasti loppuun asti. Alalle ominaisten sopimuskäytäntöjen tunteminen ja soveltaminen on sinulle toivottavasti tuttua ja omaat myös hyvät sopimusneuvottelutaidot.

Toivomme, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi ylittämällä asetetut tavoitteet. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa kehittyvässä työympäristössä. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun toiveesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen samlaan(at)samla.fi 16.1.2022 mennessä. Kirjoitathan sähköpostin aihekenttään ”Kiinteistöjohtaja” ja paikkakunnan, jossa olet kiinnostunut työskentelemään.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten teethän hakemuksen heti, jos kiinnostuit! Lisätietoja tehtävästä antavat Samla Capitalin toimitusjohtaja Hannu Saastamoinen, puh. 040 573 7514 ja nykyinen kiinteistöjohtajamme Joni Härkönen, puh. 040 512 6385.

 

Samla Capital Oy on vuonna 2015 perustettu ja voimakkaasti kasvava yritys, jonka pääpaikka sijaitsee Jyväskylässä, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen ja Baltian. Jyväskylän lisäksi toimipisteitämme ja työntekijöitämme on Tampereella ja Helsingissä. Hallinnoimme neljää kiinteistöihin sijoittavaa vaihtoehtorahastoa, Samla Toimitilat Ky:tä, Samla Toimitilat II Ky:tä, Samla Asunnot Ky:tä ja SC Hotels I Ky:tä, joiden tekemien sijoitusten arvo on yhteensä noin 140 miljoonaa euroa. Lisätietoja www.samlacapital.fi.

Kiinteistöjohtaja

Samla Capital Oy
Tampere
Jyväskylä
Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus