Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kiinteistökehityspäällikkö

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kiinteistöt ja tilat
Kiinteistöhallinta ja asuminen

Asematie 10, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.09.2020 tai sopimuksen mukaan

Haemme nyt Vantaalle kiinteistökehityspäällikköä, kehittämään kaupunkitasoista maa- ja asuntopolitiikkaa sekä tilahallintaa pitkäjänteisesti, hiilineutraalisuustavoitteet huomioiden.

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin, kasvava, rento ja rohkea kaupunki, jossa toimintoja kehitetään aktiivisesti.

Kiinteistökehityspäällikkönä vastaat mm. kaupungin maa- ja asuntopolitiikasta, tonttien luovutuksesta, tilahallinnan sekä asuntovuokrauksen kokonaisuudesta. Työtehtäväsi sijoittuu kaupunkiympäristön toimialalle, jossa johdat 'Kiinteistöhallinta ja asuminen' -palveluyksikön toimintaa.

Toimit esimiehenä noin 30:lle asiantuntijalle (joista 4 kpl esimiestehtävissä), johon kuuluu maa- ja asuntopolitiikan, maanhankinnan ja luovutuksen sekä kiinteistökehityksen, tilahallinnan ja asuntovuokrauksen osa-alueilla toimivia asiantuntijoita. Toimit myös aktiivisena palvelualueen johtoryhmän jäsenenä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan kaupungin elinvoiman ja taloudellisen kestävyyden varmistamiseen ja kehittymiseen. Osallistut aktiivisesti verkostoyhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa, joihin lukeutuvat mm. valtion toimijat, muut pääkaupunkiseudun ja lähialueen kunnat ja kansainvälisten kumppanit.

Haettava tehtävä on tarjolla harvoin ja sen kautta avautuu monialainen näköalapaikka kunnalliseen maa- ja asuntopolitiikkaan, tilahallintaan ja asuntovuokrauksen. Tehtävässä on oleellista hallita niin isoja kokonaisuuksia kuin pieniäkin yksityiskohtia. Kiinteistökehityspäällikön rooli vaatii hyvää yhteistyökykyä ja verkostotoimimisen taitoja sekä hyvää paineensietokykyä, ajoittain tiukkojen aikataulujen puitteissa toimittaessa.

Arvostamme kaavoituksen ja kunnallisesta maapolitiikan hyvää tuntemusta, tilahallinnan kokemusta, itseohjautuvaa ja aikaansaavaa työotetta sekä hyviä verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja. Myönteinen, joustava ja yhteistyötä edistävä asenne on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta tärkeää.

Edellytämme valittavalta henkilöltä käytännössä hankittua kokemusta esimiestyöstä sekä vastaavaa aiempaa työkokemusta kiinteistökehittämisen tai kaavoituksen osa-alueelta.

Tervehdys tulevalta esimieheltäsi

Esimiehesi kiinteistöjohtaja Antti Kari toivoo löytävänsä osaksi johtoryhmäänsä yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen henkilön, joka päällikkönä johtaa tavoitteellisella ja valmentavalla otteella sekä kykenee myös tekemään itsenäisiä ratkaisuja omassa johtamistyössään.

?Toivon sinulta rohkeutta ohjata sekä sparrata yksikkösi esimiehiä ja asiantuntijoita. Olet innostunut kehittäjä, jolla on kykyä laajaan yhteistyöhön ja näkemystä kaupungin kehittämisestä. Sinulla on taustallasi aikaisempaa kokemusta johtamisesta, maankäytön kehittämisestä ja tilavuokrauksesta, mielellään myös tilahallinnan sekä kuntien asunto- ja maapolitiikan osa-alueilta.?

Jos olet valmis kehittämään itseäsi ja Suomen neljänneksi suurimman kaupungin kiinteistötoimintaa - tartu rohkeasti haasteeseen!

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa.

Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana.

Tarjoamme työmatkaseteleitä työntekijöillemme. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

- Avoimen työilmapiirin
- Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
- Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: VIRKAAN SOVELTUVA YLEMPI KORKEAKOULUTUTKINTO, TEHTÄVÄN EDELLYTTÄMÄ RIITTÄVÄ KÄYTÄNNÖN KOKEMUS, HYVÄ KOKEMUS HENKILÖSTÖJOHTAMISEEN LIITTYVISSÄ TEHTÄVISSÄ SEKÄ HYVÄ SUOMEN JA TYYDYTTÄVÄ RUOTSIN KIELEN SUULLINEN JA KIRJALLINEN TAITO

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja, hyviä neuvottelu- ja projektinjohtamistaitoja sekä ryhmätyötaitoja. Edellisten lisäksi riittävä käytännön työkokemus tehtävän keskeisiltä osa-alueilta.

Luemme eduksi: - kunnallisen maapolitiikan tuntemuksen aiemman työkokemuksen kautta - johtamiskokemuksen ja -koulutuksen - hyvät vuorovaikutustaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: TS

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan

Yhteystiedot:

Kiinteistöjohtaja

Kari Antti

040 568 6540

antti.kari@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma 3.5 klo 13-14 sekä ma 10.5 klo 14.30-15.30

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

WWW-osoite: http://www.vantaa.fi
Yhteystiedot: Antti Kari, kiinteistöjohtaja antti.kari@vantaa.fi 040 568 6540
Työpaikan osoite: Asematie 10, 01300 VANTAA
Palkkaus: Tekninen sopimus TS
Työ alkaa: tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 17.05.2021 klo 16:00
Ilmoitus jätetty: 23.04.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kiinteistökehityspäällikkö

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus