Skip to main content

KIINTEISTÖN HUOLTOMIES

Siltamäen Huolto Oy on alueellinen huoltoyhtiö, suurimman osan yrityksestä omistavat alueella sijaitsevat taloyhtiöt.

Siltamäen Huolto Oy:n tehtävänä on tarjota omistajilleen kiinteistönhoito- ja isännöintipalveluita omakustannushintaan. Yhtiön toimintatapaa ohjaa asukaslähtöisyys, luotettavuus, oikeudenmukaisuus ja yhteistyö. Päämääränä on laadukas huolto- ja isännöintitoiminta.

Siltamäen Huolto Oy hakee palvelukseensa huoltomiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Työsuhteen alkamisajankohta 1.12.2021.

Tehtävänkuvaan kuuluvat mm. ulkoalueiden hoito, keskiraskaiden kiinteistötyökoneiden käyttö sekä muut kiinteistöhuollon tehtävät. Työaika on arkisin klo 07.00 - 15.30, sekä henkilövuoroittain vaihtuvat päivystysvuorot arkisin klo 07.00 – 15.30 ajalla.

Siltamäen Huolto Oy etsii henkilöä, jolta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, kärsivällisyyttä sekä pitkäjänteisyyttä asioiden hoitoon, oma-aloitteisuutta.

Työnantajana Siltamäen Huolto Oy tarjoaa mukavan työyhteisön, monipuoliset ja vaihtuvat työtehtävät, sekä mahdollisuuden kehittyä kiinteistöalalla (käynnissä on Suomen suurin KVS-saneeraus ja tulossa on Pohjois-Euroopan mittapuulla suurin katto- ja julkisivusaneeraus kuudelle taloyhtiölle).

Katsomme aiemman alan kokemuksen tai kiinteistöalan koulutuksen vaatimukseksi tehtävän täyttämiseen.  Lisäpainoarvoa antavat mahdolliset sertifikaatit, kiinteistöautomaatio-osaaminen, sekä muut vastaavat alan pätevyystodistukset.

 

Laita vapaamuotoinen hakemus Siltamäen Huolto Oy:lle viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Hakemuksen voi toimittaa sähköisesti toimisto@siltamaenhuolto.fi tai postitse osoitteeseen Jousimiehentie 3, 00740 Helsinki otsikolla ”huoltomies”.

 

Otamme hakijoihin yhteyttä marraskuun 2021 aikana ja valikoidut henkilöt tullaan pyytämään jatkohaastatteluun.

 

KIINTEISTÖN HUOLTOMIES

Helsinki
Helsinki
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Ammatillinen koulutus
Muu koulutustaso
2000 - 3000 €

Julkaistu 09.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
400 000 - 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus