Skip to main content

Kiinteistönhoitaja

Haemme Orimattilalaiselle asiakasyrityksellemme kiinteistönhoitajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tässä työssä sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta olennaista on reipas asenne sekä kyky saada ajettavat ruohonleikkurit sekä kiinteistöhoitokoneet liikkumaan.

Haemme hyvällä asenteella varustettua KIINTEISTÖNHOITAJAA

Huolehdit asiakaskiinteistöjemme ulkoalueista vuodenaikojen mukaan: kesällä tehtäviisi kuuluu nurmikonleikkuu, syksyllä lehdennosto, talvella lumityöt ja keväällä hiekannosto. Tehtäviin kuuluu myös muita kiinteistöjen ulkoalueiden siivoustehtäviä sekä kiinteistöjen korjausta ja huoltoa. Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 7–15 välillä, mutta poikkeustilanteissa olet valmis myös aikaisiin aamu-, ilta- ja viikonlopputöihin.

Menestyksen avaimet tehtävään

Tehtävässä menestyminen edellyttää ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt ajamaan eri kokoisia kiinteistönhoitokoneita, eduksi katsomme jos työkalut pysyvät käsissä. Kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa, tärkeintä kuitenkin on asenne ja halua oppia. 

Mitä tarjoamme?
Työt alkavat 4kk määräaikaisuudella Eezyn kautta, mutta tarkoitus olisi tämän jälkeen siirtyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Tässä roolissa saat tueksesi vahvan perehdytyksen työhösi, kivat työkaverit ja osaavan esimiehen.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Eezyn Waltteri Viittanen p. 044 788 0851

Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 17.7.2022 Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää yli 30 000 ihmistä. Vuonna 2021 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli yli 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa. Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistönhoitaja

Eezy Oyj
Päijät-Häme
Lahti
16300 Orimattila
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Hausjärvi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti