Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kiinteistönhoitaja

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut kiinteistöhuoltoalan yritys, joka nyt toimintansa laajentuessa etsii kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalan keskustan alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja se on koko-päiväinen vuokratyösuhde.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Sopivalle ja asiasta kiinnostuneelle henkiölle on myös tarjolla arkisin ja viikonloppuisin tapahtuvia erikseen korvattavia päivystystehtäviä.

Arvostamme kiinteistönhuoltoalan peruskoulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä alan työkoneiden käyttötuntemusta. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut, aktiivinen ja joustava asenne työtä kohtaan. Lisäksi arvostamme täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Toivomme työntekijältä myös reipasta työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
Työhön on kattava perehdytys ja mahdolliseen päivystystehtävään perehdytetään erikseen, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä tarvitse olla.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-16.00 välisenä aikana Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla.

Oletko etsimämme kiinteistönhoitaja? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/12967 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh 040 535 4771, sähköposti: carita.tuli@click-hp.fi.
Työpaikan osoite: 38200 SASTAMALA
Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan työehtosopimus
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan heti.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.05.2021
Jätä hakemus: https://www.click-hp.fi/hakemus/12967
Ilmoitus jätetty: 30.04.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kiinteistönhoitaja

38200 Sastamala
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 16.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus