Skip to main content

Kiinteistönhoitaja

Hei sinä kiinteistönhuollon ammattilainen! Haemme Helsingin kaupungin pelastuslaitokselle käyttöyksikköön aktiivista ja ammattitaitoista kiinteistönhoitajaa. Tulet sijoittumaan keskisen alueen kiinteistönhoitotiimiin 2, jonka tehtävissä osallistut päivittäiseen kiinteistönhoitotyöhön viiden hengen tiimissä.

Päivittäinen kiinteistönhoitotyö käsittää muun muassa taloteknisten järjestelmien (sprinkleri-, paloilmoitin-, paineilma-, varavoima-, LVI-järjestelmien) testausta ja huoltamista sekä yleisiä taloteknisiä huoltotöitä kuten valaisinhuolto, vuokralaistenvalvonta, lukitusasiat. Työ tapahtuu pelastusasemilla ja S6-luokan kallioväestönsuojissa. Kallioväestönsuojien kriisiajan laitteiden huolto ja toimintavalmiuden ylläpito sekä testaus kuuluvat myös tehtäväkenttääsi.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknisen toisen asteen ammattitutkintoa, kiinteistönhoitoalan kokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta, riittävät tietotekniset valmiudet ja kykyä toimia niin ryhmässä kuin itsenäisesti sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

Lisäksi odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen. Työn liikkuvuuden luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön. Lisäksi edellytämme kykyä työskennellä maanalaisissa tiloissa.

Luemme eduksi BEM-ohjelman sekä Citect-kiinteistönvalvontaohjelman käyttökokemuksen. Lisäksi aiempi kokemus pelastusalalta ja väestönsuojien laitteistoista auttavat sinua tehtävässä menestymisessä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän Helsingin pelastuslaitoksen käyttöyksikössä. Huippuosaaja sinun ei tarvitse olla, koska saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tueksesi kokeneen ja sitoutuneen työyhteisön. Tehtävässä pääset tutustumaan läheltä pelastusalan ja viranomaistoiminnan vauhdikkaaseen arkeen. Lisäksi saat käyttöösi Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut kuten työmatkasetelit, alennukset liikuntapalveluista, henkilöstökassan ja työterveyshuollon.

Tehtävä alkaa 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Ennen työsuhteen alkamista sinun tulee toimittaa työterveyshuollon lausunto tehtävään soveltuvuudesta ja antaa suostumus turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Tule kanssamme vaikuttamaan turvallisen Helsingin puolesta! Haethan pikaisesti ja viimeistään 25.10.2021 klo 9.00. Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä halutessasi vapaaehtoisen hakemuskirjeen.

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: Jorkka Eloranta, kiinteistönhoitoryhmän esimies
Puh. 09 310 31176 tai jorkka.eloranta@hel.fi

Pauli Salminen, kiinteistönhoidon esimies
Puh. 09 310 31162 tai pauli.salminen@hel.fi
Työpaikan osoite: Vallinkoskentie 11, 00610 HELSINKI
Palkkaus: Teht. koht. 2 148,49 + mahd. TS-lisät
Työ alkaa: 15.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 25.10.2021 klo 09:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=PEL-03-12-21
Ilmoitus jätetty: 11.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10998341

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kiinteistönhoitaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus