Skip to main content

Kiinteistönhoitaja

Kiinteistö Varustamo Oy on kotimainen, yksityisomisteinen kiinteistöjen ylläpitoon ja jätehuoltopalveluihin erikoistunut yritys. Kiinteistö Varustamon tavoitteena on edistää kiinteistön toimivuutta ja käyttömukavuutta kaikilla sen osa-alueilla. Ympäristönhuolto on myös vahvoja osaamisalueitamme, joten annamme sille myös painoarvoa. Toimipaikkamme sijaitsee Tuusulan Jusslassa, josta on hyvät yhteydet päätoimialueillemme, pääkaupunkiseudulle sekä lähikuntiin.

Kiinteistö Varustamo Oy etsii nyt nuorekkaaseen joukkoonsa KIINTEISTÖNHOITAJAA pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävät. Voit olla kokeneempi tai aloittelevampi henkilö, kunhan osaat käyttää perinteisiä kiinteistöhoitoon tarkoitettuja koneita. Vaikka työtä tehdään itsenäisesti, yrityksessä vallitsee vahva, yhdessä tekemisen meininki. Töitä tehdään arkisin klo 7-15 kokoaikaisesti ja halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä myös päivystysviikkoja säännöllisesti.

Arvostamme erityisesti reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan sekä hyviä tiimityötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuoliset työtehtävät kotimaisessa yrityksessä, mukavat työkaverit sekä kannustavan palkkauksen. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Kiinteistö Varustamo Oy:n vakituiseksi työntekijäksi.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Laura Piriltä, p. 050 411 0471.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointikonsultti Laura Piri. 050 4116507, sähköposti etunim.sukunimi@click-hp.fi
Työpaikan osoite: 04360 TUUSULA
Palkkaus: Sopimuksen mukaan + päivystyslisät
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan heti
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.10.2021
Ilmoitus jätetty: 13.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11004758

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kiinteistönhoitaja

Tuusula
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus