Skip to main content

Kiinteistönhoitaja, Espoon keskuksen alue

Tilapalvelut-liikelaitos hakee kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan. Toimenkuvaan kuuluu peruskiinteistönhoidon lisäksi, kiinteistöhoitaja harjoittelijoiden ohjaajana toimiminen. Kiinteistönhoidon kohteina on pääsääntöisesti koulut ja päiväkodit. Työskentelyalue on Espoon keskus alueella.

Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ohjata ja opastaa harjoittelijoita, ajaa työkoneita ja omaat talotekniikan tuntemusta etenkin lämmityksen ja ilmanvaihdon osalta.

Työpaikan nimi: Tilapalvelut/palvelutuotanto/ Espoon keskuksen alue

Työaika: 38h 45min/vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys (esim. vähintään 3 vuotta alan työkokemusta).

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa B- ajokorttia ja auto käytössäsi.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja sitä, että tiimityöskentely on sinulle tuttua. Kiinteistönhoidossa käytettävien koneiden ajotaitoa ja käyttökokemusta sekä positiivisuutta että oma-aloitteisutta, kiinteistötekniikan ja -automatiikan hyvää osaamista sekä tietotekniikan hallintaa ja perusohjelmistojen käytönosaamista. Lisäksi sinulla on kokemusta ohjaus ja opastus tehtävistä.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.

Yhteystiedot: Palveluesimies Pasi Haapala p. 050 5698127
Työpaikan osoite: Virastopiha 2 C, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2046,04 €/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 09.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-90-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 25.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11079025

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kiinteistönhoitaja, Espoon keskuksen alue

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus