Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kiinteistönhoitaja, Rata ja Talohuolto RTH Oy

RTH Oy on 2005 perustettu kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapidon moniosaaja. Työllistämme 55 alansa kovinta ammattilaista. Henkilökuntamme koostuu koulutetuista kunnossapidon ja talotekniikan ammattilaisista, jotka toimivat ulkoalueiden hoidon, kiinteistöjen kunnossapidon, vihertöiden, siivouksen, korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä ratatöiden parissa. Panostamme motivoituneeseen ja asiantuntevaan henkilöstöön, laadukkaisiin työvälineisiin ja viimeisimpään teknologiaan, jonka avulla työnteko on läpinäkyvää, myös asiakkaalle. Lue lisää www.rthoy.com

Olemme ratatyömaiden turvallisuuteen erikoistunut asiantuntijayritys ja vastaamme erityistä tarkkuutta vaativien ratatyömaiden turvallisuudesta sekä juna-asemien kunnossapidosta. Etsimmekin nyt mainioon porukkaamme, kone- ja lisäpalvelut osastolle, lisää uusia kiinteistönhoitajia. Meillä tehtävät on jaettu osastoittain, joten saat keskittyä omaa osaamistasi vastaaviin tehtäviin. Työpäivät alkavat Vantaalta, mutta liikut eri kohteissa pääkaupunkiseudulla yrityksen autolla.

Tehtävät ovat monipuolisia kiinteistön- ja ulkoalueiden hoidon tehtäviä, pääsääntöisesti työtä tehdään pareittain. Työt tehdään arkisin klo 6–14 välillä ja kuukausittain viikko kerrallaan yövuoroa klo 22–06, enemmänkin saa halutessaan tehdä! Talviaikaan muutkin vuorot ovat mahdollisia. 

 

Meillä pääset tekemään töitä hyvässä porukassa, nykyaikaisilla välineillä. Pyrimme siihen, että työntekeminen on meillä helppoa ja sujuvaa! Tarjoamme myös erinomaisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja toiveenamme onkin kouluttaa sinusta ratatyövastaava, joka huolehtii haastavan ratatyöalueen turvallisuudesta ja sujuvuudesta. Koulutus avaa sinulle tulevaisuudessa myös muita mahdollisuuksia organisaatiossamme. 

Mitä odotamme sopivilta hakijoilta:

 • Aiempaa kokemusta työkoneista ja koneajotaitoa.
 • Ajokorttia, työssäsi liikut pääkaupunkiseudun eri kohteissa. 
 • Jonkin verran aiempaa kokemusta esimerkiksi kiinteistönhoidon, metallialan tai rakentamisen aloilta. Olemme kiinnostuneita monenlaisesta osaamisesta!
 • Ratatyövastaavana toimiminen vaatii myös perusterveyttä. Koulutuksen lisäksi pätevyyden saaminen vaatii hyväksyttyä lääkärintarkastusta. 
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa.
 • Halua oppia uutta ja kyky sietää myös muuttuvia tilanteita.
 • Reipasta tekemisen meininkiä ja kykyä toimia osana tiimiä. 

Meillä saat:

 • Tehdä monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden vastuullisempiin tehtäviin tulevaisuudessa.
 • Alan kovimmat ammattilaiset ja mukavat työkaverit ympärillesi.
 • Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.
 • Kattavat vakuutukset myös vapaa-ajalle sekä puhelinedun. 
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ratatyövastaavana

Ennen hakemuksen jättämistä voit tutustua jo hieman tulevaan työnantajaasi kotisivujemme kautta. Tervetuloa osaksi ammattilaisten joukkoa!

Työsuhde solmitaan suoraan RTH Oy:n kanssa. Rekrytointia RTH:n kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen (tuntipalkka) rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=192. Hakuaikaa on 17.10. asti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Kiinteistönhoitaja, Rata ja Talohuolto RTH Oy

Rata ja Talohuolto RTH Oy
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus